• Carclean.com - The Car Care Shop

  Welkom op het forum van Carclean.com! Carclean.com is dé shop voor autopoetsmiddelen. En hier op ons forum vind je antwoorden op al je (poets)vragen.

  Ben je op zoek naar autopoetsmiddelen en wil je deze aanschaffen? In onze Carclean.com webshop vind je het grootste assortiment car care producten van de Benelux.

  • Unieke speciaalzaak in autopoetsmiddelen
  • Advies op maat door vakkundige medewerkers
  • Ongekend groot assortiment
  • Voor 21.00 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden!
  • Makkelijk betalen: iDEAL, PayPal, Credit Card, Mister Cash

Recente inhoud door Dyan Blezer

 1. Dyan Blezer

  Opel Corsa C 2001 Petrol Blue

  @johnwoo DDJ Borm Slippy is perfect. Vorig jaar aangeschaft nadat ik met de Perfetto had gewerkt als clay lube. Was best prijzig om bijna een halve fles kwijt te zijn aan 1 auto.
 2. Dyan Blezer

  Coating keuze.

  @greenman Gaat ook niet gebeuren buiten. Heb gelukkig een dubbele garage tot mijn beschikking. Anders zou ik niet met coatings beginnen.
 3. Dyan Blezer

  Coating keuze.

  @schaef Als ik het goed begrijp doet u het Bijvoorbeeld: deur linksvoor dan de deur linksachter en weer terug naar de deur linksvoor.
 4. Dyan Blezer

  Coating keuze.

  Oke, duidelijk. Direct na elkaar, is dat als ik een paneel gehad heb direct dat paneel weer of als de volledige wagen de eerste laag heeft gehad?
 5. Dyan Blezer

  Coating keuze.

  Even een paar vraagjes. Bij de Nanolex SI3D zou bij 2 lagen het ongveer 2 jaar moeten uit houden, maar hoelang moet er tussen deze twee lagen zitten bij het aanbrengen? Hoelang zou deze coating ongeveer houden met 1 laag?
 6. Dyan Blezer

  Opel Corsa C 2001 Petrol Blue

  Oef, dat moet een type foutje zijn geweest. 'Soepel' Motorruimte alleen een doekje met APC overgehaald.
 7. Dyan Blezer

  Opel Corsa C 2001 Petrol Blue

  @The Joy Of Detailing Gelukkig wel.
 8. Dyan Blezer

  Opel Corsa C 2001 Petrol Blue

  Oke dankjewel. Gaat goed komen.
 9. Dyan Blezer

  Opel Corsa C 2001 Petrol Blue

  @Quantoxx Gelukkig nog wat kunnen beteken voor de Corsa. Trvens ook een heel erg dankebare kleur om te detailen. Helaas niet overal 100% correctie kunnen krijgen, maar had ik ook niet anders verwacht. Het blijft een lak die 20 jaar ervaring heeft. Bedankt voor de tips. Wax kan daar idd slecht...
 10. Dyan Blezer

  Opel Corsa C 2001 Petrol Blue

  Afgelopen weekend druk bezig geweest met een full exterieur detail van deze Opel Corsa C uit 2001 met de kleur Petrol Blue. De auto is in 2010 door mijn ouders gekocht en in 2017 naar een nichtje gegaan. De lak is op een aantal punten best slecht, zoals het dak en de motorkap. Hier zitten veel...
 11. Dyan Blezer

  Coating keuze.

  @schaef Oke, dat is fijn om te horen. Zal wel goed gaan komen. meeste wat ik bij CanCoat heb geleerd is Rust.:)
 12. Dyan Blezer

  Coating keuze.

  Poorboys coating ook zeer benieuwd naar maar kan er ook weinig over vinden. Qua lakbescherming (Wax) niet helemaal tevreden over Poorboys.
 13. Dyan Blezer

  Coating keuze.

  Dankjewel voor de tips. Er zijn 2 auto's waar op gecoat zal worden. 1 auto is zeker, de Clio van mijn ouders. Waarschijnlijk gaat op een zwarte V40 ook gecoat worden. Deze staat het gehele jaar door buiten vandaat dat een standtijd van 1.5 tot 2 jaar netjes zou zijn. Is het aanbrengen van de...
 14. Dyan Blezer

  Coating keuze.

  Vorig jaar augustus gewerkt met Gyeon CanCoat en Trim. Dit was de eerste keer dat ik werkte met coatings. Nu heb ik een aantal vragen. Hoelang is de standtijd als er 1 laag Gyeon One word aan gebracht + 1 laag CanCoat? Coatings van Gtechniq zien er qua spec en prijs goed uit. Heeft iemand...
 15. Dyan Blezer

  Poorboys coating

  @BrunoV Dat is goed om te horen. Hoeveel lagen van Mohs heeft u aangebracht?