• Carclean.com - The Car Care Shop

  Welkom op het forum van Carclean.com! Carclean.com is dé shop voor autopoetsmiddelen. En hier op ons forum vind je antwoorden op al je (poets)vragen.

  Ben je op zoek naar autopoetsmiddelen en wil je deze aanschaffen? In onze Carclean.com webshop vind je het grootste assortiment car care producten van de Benelux.

  • Unieke speciaalzaak in autopoetsmiddelen
  • Advies op maat door vakkundige medewerkers
  • Ongekend groot assortiment
  • Voor 21.00 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden!
  • Makkelijk betalen: iDEAL, PayPal, Credit Card, Mister Cash

Recente inhoud door GTI-EDITION230

 1. GTI-EDITION230

  Advies aanschaf verlichting garage

  @Underground75 ben je toevallig al verder met het lichtplan?
 2. GTI-EDITION230

  Wat wordt je volgende poetsklus?

  Deze mooie BMW is al een keer geweest maar gaat nu de verkoop in en moet even opgefrist worden. Velgen en koplampen hebben wat aandacht nodig en verder 1 of 2 staps polijsten.
 3. GTI-EDITION230

  20 september 2020: End of Summer Sale!

  In voorgaande edities hadden ze vaak gedurende de dag een standaard korting op het hele assortiment van 10% dacht ik dan heb je nog steeds een mooie korting.
 4. GTI-EDITION230

  GTI-EDITION230 zijn collectie!!

  Weer een aanvulling op mijn collectie.
 5. GTI-EDITION230

  Super summer sale!

  Oké jammer heb dat bericht even gemist zie ik! Wel begrijpelijk inderdaad met corona valt het tegen om iets te organiseren en je aan alle voorschriften te voldoen.
 6. GTI-EDITION230

  Super summer sale!

  Komt er dit jaar nog een super summer sale 2020? Of iets in die trend? Vind een meet bij carclean altijd wel interessant.
 7. GTI-EDITION230

  Wax met gebruiksgemak

  Ik ben zowiezo fan van de Wolfgang fuzion wax. Makkelijk om te verwerken en ruikt ook nog eens heerlijk. Verder heb ik nog wat Waxaddict waxen staan maar die vind ik wat lastig om mee te werken. Ik heb verder nog wat waxen staan die ik nog moet proberen.
 8. GTI-EDITION230

  Zaterdag 21 december OPEN: kerst showroomacties!

  Ik ga het ook niet redden om naar B&R af te reizen.is me iets te ver rijden.
 9. GTI-EDITION230

  BLACK FRIDAY - 29 NOVEMBER 2019

  Mijn bestelling is ook ook binnen. CARCLEAN bedankt voor de mooie aanbiedingen en de extra's. Mooi weer wat nieuwe producten besteld waar ik benieuwd naar ben zoals de WoWo's nanocoat en de Clearview en de nieuwe Monello kwasten natuurlijk.
 10. GTI-EDITION230

  S3 met spiderpad is niet genoeg?

  Over die shock to cut Ben ik wel erg over te spreken. Icm scholl paars of blauw best een zware combinatie maar met een goed resultaat op harde lakken. Die mazerna ken ik de verwerking niet van.
 11. GTI-EDITION230

  Mercedes 450 SEL met slechte lak

  :p Sorry maar ik hou het liever bij detailen!
 12. GTI-EDITION230

  Mercedes 450 SEL met slechte lak

  @Aficior ik heb dit klusje geklaard met Rupes geel en afgebouwd met scholl concepts oranje met S30. De lak was ook nog eens vrij zacht. Maar ik moet wel heel erg opletten veel licht erop en vaak korte hits. Ben ook zeker niet ver doorgegaan om de laatste krasjes te verwijderen. De eigenaar was...
 13. GTI-EDITION230

  Mercedes 450 SEL met slechte lak

  Het dak is er het ergste aan toe. Die is op een kleine afstand gewoon mat. En waar het dak overgaat in de achtersteil op de ronde kant daar is de lak er beter aan toe. En de voorschermen zijn erg dun in de lak. In de sponningen is niks bijzonders te bespeuren.
 14. GTI-EDITION230

  Mercedes 450 SEL met slechte lak

  Bedankt mannen voor Julie hulp en het meedenken! @The Joy Of Detailing en @Quantoxx ik denk ook echt dat de lak kapot is ( craquelé)