• Carclean.com - The Car Care Shop

    Welkom op het forum van Carclean.com! Carclean.com is dé shop voor autopoetsmiddelen. En hier op ons forum vind je antwoorden op al je (poets)vragen.

    Ben je op zoek naar autopoetsmiddelen en wil je deze aanschaffen? In onze Carclean.com webshop vind je het grootste assortiment car care producten van de Benelux.

    • Unieke speciaalzaak in autopoetsmiddelen
    • Advies op maat door vakkundige medewerkers
    • Ongekend groot assortiment
    • Voor 21.00 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden!
    • Makkelijk betalen: iDEAL, Credit Card, Mister Cash

Fiat Panda Lounge (2012) “Bobbi”

Het uitlaaksierstuk laat de auto op de een of andere manier ook een stukje stoerder klinjken. Heb dus een sportsierstukding.:p

Ook de upgradelijst vergroot.
Er komt een haaievin op ipv de standaard antenne
Ventieldopjes worden blauw
Schroeven in de deuren krijgen afdek/beschermkapjes.
 
Ik ben vandaag effe bezig geweest om weer een deel te polijsten. De zijschermen en de bumper gepolijst. Maar damn, die lak is echt harder dan ik had verwacht. Zit gewoon tegen VAG lak aan. Nu heeft deze ook erg veel diepe defecten, geen waskrassen maar echt veel krassen maar echt wel hard moeten werken. 3x Rupes MF Blauw met Blauwe pasta en dan pas een tevreden resultaat. Geen 100% maar mooi voor een 13 jaar oud beestje. Dacht de bumper even los te schroeven om makkelijker te polijsten. Kunststof delen eruit enzo. Blijkt dat grote gespoten stuk plastic vast te zitten met 12 schroeven op onmogelijke locaties... Blijkt het zwarte trim erin gesmolten te zitten, dus toch moeten afplakken. Wel mooi de binnenkant van de bumper en alle verbindingsstukken kunnen schoonmaken.

Weet iemand een adresje om het voor en achter embleem te bestellen. Heb bij qverde de juiste gevonden maar dan betaal je € 50,- voor een paar logo'tjes.

WP_20180521_17_02_50_Pro.jpg
 
Afgelopen zondag het dak gepolijst. De antenne glimt nu weer lekker. Wel flinke correctie nodig. Ik denk dat een rotary de eerste aanschaf wordt na de verhuizing. 3x Foam Blauw met Scholl S3, daarna Foam Geel met S30... En dan zitten er nog steeds enkele diepere krassen in die er met deze combi niet uitgaan. Ook meteen een nieuw logo aan de voorkant geplaatst.
WP_20180527_16_22_36_Pro.jpg


WP_20180527_19_02_18_Pro.jpg


WP_20180528_19_37_22_Pro (2).jpg
 
Ze zijn binnen. Staal op rubber anti-diefstal kentekenplaathouders. Plugjes en veertjes voor de deurpanelen, plaklogo's voor op de nieuwe sleutel en sleutelhanger en het embleem voor op zijn kont.

WP_20180601_16_14_00_Pro.jpg
 

Vergelijkbare onderwerpen