• Carclean.com - The Car Care Shop

  Welkom op het forum van Carclean.com! Carclean.com is dé shop voor autopoetsmiddelen. En hier op ons forum vind je antwoorden op al je (poets)vragen.

  Ben je op zoek naar autopoetsmiddelen en wil je deze aanschaffen? In onze Carclean.com webshop vind je het grootste assortiment car care producten van de Benelux.

  • Unieke speciaalzaak in autopoetsmiddelen
  • Advies op maat door vakkundige medewerkers
  • Ongekend groot assortiment
  • Voor 21.00 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden!
  • Makkelijk betalen: iDEAL, Credit Card, Mister Cash

27 november 2020: Black Friday bij Carclean.com met spectaculaire aanbiedingen!

Dibbuz

Bastard of Bling
Medewerker
Tester of Bling
6 apr 2008
7.101
198
42
unnamed (1).jpg


Vrijdag 27 november is het weer zover, dan is het Black Friday bij Carclean.com! Zoals voorgaande jaren hebben we bij Carclean.com weer spectaculaire aanbiedingen met kortingen die op kunnen lopen tot maar liefst 50%! Dit is het perfecte moment om je voorraad voordelig aan te vullen of om alvast cadeautjes in te slaan voor de feestdagen.

Zet deze dag in je agenda zodat je niks mist. In de komende tijd maken steeds wat aanbiedingen bekend, houd ons dus in de gaten!

Zoals jullie weten verloopt dit jaar anders dan andere jaren, ook met Black Friday zal dit het geval zijn. Om jullie en onze gezondheid te kunnen waarborgen hebben we besloten om op deze dag de showroom te sluiten.

Dit om de toestroom van klanten en lange wachtrijen te voorkomen. Er mag bij ons slechts één klant tegelijk naar binnen en op dit soort dagen is het normaal gesproken uitzonderlijk druk. Om deze reden vinden wij het onverantwoord om op deze dag de showroom te openen.

Bestellingen die online zijn geplaatst kunnen op deze dag helaas ook niet afgehaald worden. Wel werken wij deze dag extra hard om zoveel mogelijk bestellingen dezelfde dag nog te verzenden.

Natuurlijk maken we niet alle acties direct bekend, maar hieronder geven we jullie alvast een klein voorproefje van deze geweldige actiedag! Deze vullen we elke keer aan als er acties bekend zijn gemaakt.

Alle dagaanbiedingen komen ook op deze pagina te staan:

BF 20 Banner website.jpg


BF2020-overzicht2.png
BF-Over-2.png

BF-Over-3.png

BF-Over-4.png

BF-Mon-Pol.png

BF-WAX.png
 
Laatst bewerkt:

Tijntje

Detailing chief
13 jan 2017
179
88
40
Up North
Leuk dat jullie wat acties (blijven) ondernemen! Ondanks alle beperkingen van 1.5 meter afstand tot onzekerheid van leveren met post nl. Bedankt voor het initiatief.

Viel me zo ineens nog een klein dingetje op. Waar is Laurette gebleven? Is ze weg bij jullie? Heb er nix vsn mee gekregen anders.
 

Dibbuz

Bastard of Bling
Medewerker
Tester of Bling
6 apr 2008
7.101
198
42
Startpost een update gegeven met de nieuwe aanbiedingen die gisteren via een nieuwsbrief bekend zijn gemaakt!
Volgende week wordt de rest bekend gemaakt, dit is nog zeker niet alles :)
 
 • Leuk
Reactions: Quincy

BZwart

Detailing guru
9 feb 2019
698
128
Zaltbommel
Ik heb last van FOMO, krijg al tijden geen nieuwsbrief, spam box is leeg dus daar licht het ook niet aan.

Instellingen gecontroleerd, daar sta ik wel ingeschreven voor de nieuwsbrief.
 
Laatst bewerkt: