• Carclean.com - The Car Care Shop

  Welkom op het forum van Carclean.com! Carclean.com is dé shop voor autopoetsmiddelen. En hier op ons forum vind je antwoorden op al je (poets)vragen.

  Ben je op zoek naar autopoetsmiddelen en wil je deze aanschaffen? In onze Carclean.com webshop vind je het grootste assortiment car care producten van de Benelux.

  • Unieke speciaalzaak in autopoetsmiddelen
  • Advies op maat door vakkundige medewerkers
  • Ongekend groot assortiment
  • Voor 22.00 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden!
  • Makkelijk betalen: iDEAL, PayPal, Credit Card, Mister Cash

APC voor Tornador

Kristof

Detailing trainee
26 mrt 2018
29
35
39
Belgie West-Vlaanderen
Goede morgen

Heb me gisteren en Tornador aangekocht en wou eens vragen welke APC jullie gebruiken of wie ervaring heeft een mooi resultaat te bekomen voor het interieur.. tenzij water alleen al voldoende is maar lijkt me dan weer minder interessant bij hardnekkige zetels of voetmatten.. graag tips en trips over correct en goed gebruikt van de Tornador..

Dank u
 

Quantoxx

Detailing guru
Tester of Bling
4 mei 2015
9.724
178
29
Leersum (Utrecht)
Voor zover ik weet is hij natuurlijk ook droog te gebruiken. :D Ook kan je het oppervlak eerst met een APC insprayen, laten werken en dan de Tornador gebruiken. (1:10 zou genoeg moeten zijn)
 

BigRed92

Detailing trainee
2 mei 2018
53
30
26
Emmen
Ik gebruik persoonlijk alleen de APC van Mequiars. Gewoon 1:10 in het water-reservoir van de Tornador doen. Voor de stoelen ect had ik wel even een stofzuiger gehaald die ook water kunnen zuigen, heb zelf de Kärcher WD4 (top apparaat) aangezien de stoelen na gebruik met de Tornador wel wat vochtig zijn.

Succes