Autoglym professional (liquid clay)

Nitros

Detailing trainee
17 aug 2017
69
72
33
41
Hoofddorp
#1
Na het succes van de multi-wash voor mij lijkt mij dit ook een prima nieuw productje, en eindelijk een lekker geurtje. :). Volgens mij meer als een anti iron/fallout alleen.
De kans is zeer groot dat dit me standaard combo gaat worden voor pre-wash... multi-wash+liquid clay.
Al veel producten getest maar dit lijkt alles te hebben. De monello non-ferro bijvoorbeeld is een super product maar bah die geur daar kan ik niet meer tegen en de kosten zullen ook wellicht wat prettiger zijn...
http://www.autoglymprofessional.com/en/products/liquid-clay.html
 
Laatst bewerkt:

mdlange

Detailing guru
19 mrt 2015
680
640
135
Noordoostpolder
#3
Ben ik ook heel benieuwd naar.
Ik gebruik sinds een tijdje hun professional velgen reiniger.
Behoorlijk agressief spul volgens mij, maar dat is soms ook wel nodig.
Ik heb nog even getwijfeld de autoglym fallout remover te kopen, maar het hield mij tegen dat deze niet verkleurde zoals non ferro.
Deze liquid clay dus wel gelukkig. Als de prijs goed is, zal ik het kopen zodra mijn lokale automaterialen zaak het heeft.
 

Quantoxx

Detailing guru
Tester of Bling
4 mei 2015
8.374
4.753
178
28
Leersum (Utrecht)
#6
Er is een reden waarom de typische de-ironizers zo meuren en dat is inderdaad altijd een negatief punt voor velen. (Mij maakt het geen zak uit)

Ik weet niet beter dan dat het weghalen van de geur een flink process is en de werking zou verminderen. :) Een ander puntje zou zijn dat het product duurder zou worden.


Ben benieuwd hoe de werking is én de prijs. ;)
 

Nitros

Detailing trainee
17 aug 2017
69
72
33
41
Hoofddorp
#8
Er is een reden waarom de typische de-ironizers zo meuren en dat is inderdaad altijd een negatief punt voor velen. (Mij maakt het geen zak uit)
;)
In het begin had ik ook zoiets van boeien maar doordat ik het steeds meer ga gebruiken (niet alleen velgen) begint het (echt) tegen te staan.

5 liter vind ik geen groot verpakking meer,is bij mij standaard verpakking tegenwoordig. 25 liter is groot verpakking
Helemaal mee eens. In het begin keek ik ook niet echt naar de prijs, maar nu speelt het een steeds grotere rol bij het kiezen van producten.