• Carclean.com - The Car Care Shop

  Welkom op het forum van Carclean.com! Carclean.com is dé shop voor autopoetsmiddelen. En hier op ons forum vind je antwoorden op al je (poets)vragen.

  Ben je op zoek naar autopoetsmiddelen en wil je deze aanschaffen? In onze Carclean.com webshop vind je het grootste assortiment car care producten van de Benelux.

  • Unieke speciaalzaak in autopoetsmiddelen
  • Advies op maat door vakkundige medewerkers
  • Ongekend groot assortiment
  • Voor 21.00 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden!
  • Makkelijk betalen: iDEAL, Credit Card, Mister Cash

CleanRiders aflevering: Collinite's comeback trio: zo makkelijk heb je je auto nog nooit beschermd! Dennis en Tim's indruk!

Barro de Reus

Onze sociale man
Medewerker
12 mrt 2024
13
25

In deze video duiken we dieper in de "Kennis van Dennis" om drie nieuwe producten van Collinite te ontdekken. Al jaren is Collinite hét merk bekend om zijn duurzame waxen die ultieme bescherming bieden en geweldig 'beaden', maar bekend staan om hun uitdagende gebruik en petrochemische geur. Deze drie nieuwe producten beloven een revolutie: ze zijn eenvoudiger in gebruik, blijven duurzaam beschermen, en sommige ruiken zelfs aangenaam! Volg Tim en Dennis in een snelle eerste test en ontdek de eigenschappen, verschillen, en hoe gemakkelijk deze gloednieuwe producten te gebruiken zijn.
 
Die komt hier ook op de verlanglijst! Ik merk het zelf ook met die ronde applicators, het verkrampen van de handen. Zijn deze applicators ook goed te gebruiken voor vaste/pasta waxen of raden jullie/ @Dibbuz dan een andere applicator aan?
 
 • Leuk
Reactions: Dibbuz
Leuk om Dennis weer eens in een filmpje te zien. Overigens is de Collinite 845 naar mijn idee juist een super makkelijk te verwerken wax, als je hem maar netjes dun aanbrengt.
 
Producten mixen kan vlekken geven, we kunnen het niet uitsluiten. Meestal is het geen probleem zolang het niet op dezelfde dag is maar 100% 'het gaat niet vlekken' kunnen we niet geven. Dit geldt met name voor shampoos met wax er in of keramische shampoos.
 
 • Leuk
Reactions: Lexy en Ric325i