• Carclean.com - The Car Care Shop

  Welkom op het forum van Carclean.com! Carclean.com is dé shop voor autopoetsmiddelen. En hier op ons forum vind je antwoorden op al je (poets)vragen.

  Ben je op zoek naar autopoetsmiddelen en wil je deze aanschaffen? In onze Carclean.com webshop vind je het grootste assortiment car care producten van de Benelux.

  • Unieke speciaalzaak in autopoetsmiddelen
  • Advies op maat door vakkundige medewerkers
  • Ongekend groot assortiment
  • Voor 22.00 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden!
  • Makkelijk betalen: iDEAL, PayPal, Credit Card, Mister Cash

Even voorstellen, Mick en zijn Honda Accord

MickyB

Detailing rookie
2 jun 2018
4
0
2
#1
Hallo allemaal,
Al jaren ben ik een autogek, en heb er ondertussen ook al een aantal gehad. Zoals een Peugeot 205, eerste type Laguna, een briljante E-klasse (weggedaan met 750k op de klok), Skoda Superb, S80 en nu heb ik een Honda Accord, 2.0 automaat, zwart leer.

Wassen en poetsen heb ik altijd al wel leuk gebonden. Maar tot nu toe niet met de ‘beste’ producten. Ondertussen heb ik de laatste maanden al best wel wat goede spullen gekocht, mede door hier te lezen. Helaas heb ik er nog veel te weinig mee kunnen doen. Tijdgebrek en gezondheid gooit vaak roet in het eten, maar desalniettemin probeer ik dan toch in kleine stapjes te rommelen. Een van mijn manko’s is dat ik een schijterd ben en bang dat ik het meer verkl..t dan beter maakt. Maar goed, dan maar in kleine stappen. De auto leent zich wel mooi om te detailen.

Hoop hier te kunnen leren en wellicht uiteindelijk ook bij te dragen.

Groet!
987C06D6-4AD3-4969-9E90-B22D128D7CA3.jpeg

Mick
 

Quantoxx

Detailing guru
Tester of Bling
4 mei 2015
8.851
5.101
178
28
Leersum (Utrecht)
#8
Welkom op het Micky! :D

Grote stappen, gauw thuis is vaak niet goed. ;) Al doende leert men, dus om die 'angst' zal je straks lachen. En wie het laatst lacht, lacht het hardst, dus je komt er wel. :p
 

MickyB

Detailing rookie
2 jun 2018
4
0
2
#9
Dank allen!

Mijn angst is dat ik het erger maak ipv beter. Maar probeer het in kleine stappen te doen.