• Carclean.com - The Car Care Shop

  Welkom op het forum van Carclean.com! Carclean.com is dé shop voor autopoetsmiddelen. En hier op ons forum vind je antwoorden op al je (poets)vragen.

  Ben je op zoek naar autopoetsmiddelen en wil je deze aanschaffen? In onze Carclean.com webshop vind je het grootste assortiment car care producten van de Benelux.

  • Unieke speciaalzaak in autopoetsmiddelen
  • Advies op maat door vakkundige medewerkers
  • Ongekend groot assortiment
  • Voor 22.00 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden!
  • Makkelijk betalen: iDEAL, PayPal, Credit Card, Mister Cash

Even voorstellen

MarcoVogie

Detailing rookie
29 jul 2018
8
2
Goeie dag,

Mijn naam is Marco, woonachtig in omgeving Rotterdam.

Na jaren lang gebruik te hebben gemaakt van basic was producten, heb ik besloten om wat serieuzere spullen aan te schaffen.
Op 1 of andere manier voel ik me erg aangetrokken tot de Poorboys producten, alleen het logo van Johnny No Cash vind ik al geweldig!
Uiteraard moeten de producten ook goed te gebruiken zijn, dus ik heb al een aardige verzameling producten aangeschaft om uit te testen.

Momenteel gebruik ik mijn Poorboys collectie voor mijn zwarte Opel Speedster Turbo

Deze producten gebruik ik nu al een aantal maanden naar tevredenheid, al moet ik uiteraard nog wel wat ervaring op doen in zowel te praktijk als de theorie.
Ik hoop op dit forum iets te leren van deze hobby, dus ik zal ik het forum regelmatig gaan bezoeken om te lezen en te vragen.
 

Bijlagen

M3fan

Detailing guru
25 jul 2017
1.274
138
37
Torhout België
Welkom! Al een mooie verzameling zie ik en die Speedster heb ik ooit ook nog mee gereden. Toffe bak maar je ziet ze niet zoveel meer jammer genoeg. Ziet er mooi onderhouden uit.