• Carclean.com - The Car Care Shop

  Welkom op het forum van Carclean.com! Carclean.com is dé shop voor autopoetsmiddelen. En hier op ons forum vind je antwoorden op al je (poets)vragen.

  Ben je op zoek naar autopoetsmiddelen en wil je deze aanschaffen? In onze Carclean.com webshop vind je het grootste assortiment car care producten van de Benelux.

  • Unieke speciaalzaak in autopoetsmiddelen
  • Advies op maat door vakkundige medewerkers
  • Ongekend groot assortiment
  • Voor 22.00 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden!
  • Makkelijk betalen: iDEAL, PayPal, Credit Card, Mister Cash

Even voorstellen

Rufes

Detailing rookie
23 mei 2020
1
15
Hallo!

Ik ben Ruben, 31 jaar en woonachtig in een klein dorpje in Noord-Holland.
Eerst trotse eigenaar geweest van een BMW E87 116i uit 2009. Gekocht met een kilometerstand van 26030. Heeft toen bijna een jaar stilgestaan dus toen hard aan moeten werken om de lak weer een beetje in orde te krijgen. Mos groeide overal waar je het kan bedenken.

2016-07-30 14.24.42_zps13ifzjuv.JPG


Inmiddels stond er 95172 kilometertjes op de teller. Maar de BMW kreeg kuren met de inspuiting en bobines. Gezien de gezinssituatie ook ondertussen veranderd is (2 kleine kids van 3 jaar en één van 9 maanden) op zoek gegaan naar een wat grotere wagen gezien een kinderwagen lastig past in een 1-serie.

Sinds begin mei van dit jaar in het bezit van een Mercedes-Benz C350e Estate Lease Edition uit 2015. Fijne auto met gelukkig wat meer ruimte voor de kinderwagen en om de twee kids fatsoenlijk te vervoeren.

IMG_2086 (Medium).JPG


Op de foto lijkt ie er nog fatsoenlijk bij te staan qua lak. Maar als je wat dichterbij gaat kijken zie je wel de jaren van wasstraat mishandeling terug. Heel veel krassen en swirls. Dus voor m`n verjaardag wat poetsspullen gekregen van de schoonfamilie. Nog niet "de" spullen om de Mercedes weer in topconditie te krijgen maar ben nu rustig een verzameling aan het opbouwen en informatie aan het opdoen op het forum. Gelukkig komt Vaderdag er bijna aan, dus heb m`n wishlist al weer samengesteld ;)
 

RoCo

Detailing chief
19 apr 2020
131
75
Aaaaah kleine dorpjes in Noord-Holland, die zijn mij wel bekend. Ben zelf geboren in Den Helder, dus van daaruit dan kun je alleen maar zakken of oversteken :D

Welkom en een mooie ster heb je, iets groter dan een 1-serie idd!
 
 • Leuk
Reactions: RyanH en Rufes