• Carclean.com - The Car Care Shop

  Welkom op het forum van Carclean.com! Carclean.com is dé shop voor autopoetsmiddelen. En hier op ons forum vind je antwoorden op al je (poets)vragen.

  Ben je op zoek naar autopoetsmiddelen en wil je deze aanschaffen? In onze Carclean.com webshop vind je het grootste assortiment car care producten van de Benelux.

  • Unieke speciaalzaak in autopoetsmiddelen
  • Advies op maat door vakkundige medewerkers
  • Ongekend groot assortiment
  • Voor 22.00 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden!
  • Makkelijk betalen: iDEAL, PayPal, Credit Card, Mister Cash

Forumfunctionaliteiten wat uitgebreid!

Carclean.com

Detailing rookie
1 mrt 2008
7
0
Vanaf vandaag is het mogelijk om vanuit een sub-forum direct naar een ander sub-forum te gaan. Rechtsonderin zie je een 'drop-down' lijst waar je het gewenste sub-forum kan selecteren. :party:

---

De quotefunctie is wat aangepast. Het forum nam ook alle voorgaande quotes mee, nu quote het systeem alleen de laatste reactie en de voorgaande reacties worden automatisch uit de quote gehaald. :)^

---

De verplaatste topics lieten een 'Verplaatst' linkje zien, maar dit wordt vanaf heden niet meer getoond. :no

---

Het Off-Topic sub-forum is niet meer toegankelijk voor gasten (en zoekmachines). Hoewel het gezellig is daar, heeft het voor gasten geen relevante en dus geen toegevoegde waarde. Ook voor Google en andere zoekmachines is het Off-Topic gedeelte niet van belang. We willen er zowieso naar streven om meer on-topic posts te hebben dan off-topic posts! :star

---

Tot zover de kleine wijzigingen.
 
Laatst bewerkt door een moderator:

Joost

Detailing addict
14 mei 2008
380
62
Carclean.com zei:


Het Off-Topic sub-forum is niet meer toegankelijk voor gasten (en zoekmachines).
Misschien dat het voorstel topic hier ook onder kan vallen. Ook in dit topic staat geen toegevoegde waarde voor vreemden en dit topic bevat soms toch redelijk persoonlijke info zoals woonplaats en merk en type auto.

Joost