dat is gewoon het stukje van de fabrikant..
en wikipedia zegt dit:
pH 14: natronloogoplossing van 1 mol/l
pH 13: natronloogoplossing of kaliloogoplossing van 0,1 mol/l
pH 11,5: huishoudammonia (verdunde ammonia dus)
pH 10,5: zeepsop
pH 9,5: bleekwater
pH 8,5: zeewater, darmsap (iets verhoogde pH door gal)
pH 7,5: Eieren
pH 7,4: menselijk bloed
pH 7: zuiver, gedemineraliseerd water (neutraal)
pH 6,7: melk
pH 6,5: speeksel
pH 6: natuurlijke regen, urine
pH 5: licht zure regen
pH 4,5: tomaten, druiven
pH 4: zure regen, tomatensap
pH 3: consumptieazijn, bier, wijn,zuurkool
pH 2,8: cola
pH 2: maagzuur, citroensap
pH 1: zwavelzuur (accuzuur)
pH 0: zoutzuur (1 mol/l), zwavelzuur (1 N)