• Carclean.com - The Car Care Shop

  Welkom op het forum van Carclean.com! Carclean.com is dé shop voor autopoetsmiddelen. En hier op ons forum vind je antwoorden op al je (poets)vragen.

  Ben je op zoek naar autopoetsmiddelen en wil je deze aanschaffen? In onze Carclean.com webshop vind je het grootste assortiment car care producten van de Benelux.

  • Unieke speciaalzaak in autopoetsmiddelen
  • Advies op maat door vakkundige medewerkers
  • Ongekend groot assortiment
  • Voor 21.00 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden!
  • Makkelijk betalen: iDEAL, Credit Card, Mister Cash

Gyeon Quartz Clinic weekend: 26 & 27 januari 2019!

E

Etterual

Guest
Op 26 & 27 januari 2019 organiseren wij, in samenwerking met Gyeon Quartz, een demoweekend die voornamelijk in het teken staat van de nieuwe producten die Gyeon geïntroduceerd heeft op de SEMA show in Las Vegas!

Samen met Jeremy en Yves van Gyeon wordt er een presentatie gegeven (deels in het Engels) met alle ins en outs omtrent de nieuwste producten en worden uiteraard de nieuwste coatings behandeld. Hiernaast zullen de bestaande producten ook behandeld worden.

Natuurlijk is er ook de gelegenheid tot het stellen van vragen. De onderwerpen die zeker aan bod komen zijn:
- Wat zijn de verschillen tussen de beschikbare coatings?
- Hoe kun je de coatings en andere producten van Gyeon het beste gebruiken?
- Algemene informatie over het merk, hoe is het merk ontstaan?

Hiernaast worden enkele producten ook gedemonstreerd zodat iedereen een duidelijk beeld krijgt van het werken met bijvoorbeeld de coatings. Naast een korte presentatie en uitleg over de diverse producten is er voornamelijk aandacht voor praktijkmomenten. In deze praktijkmomenten kun je zelf gebruik maken van de diverse producten en deze aanbrengen op onze testpanelen. Hierbij staan voornamelijk de diverse coatings centraal.

De demodag zal een halve dag in beslag nemen en is inclusief lunch. Naast de demodag is er de mogelijkheid om aankopen te doen in de showroom. De showroom is alleen open voor de clinic deelnemers! Het programma ziet er zowel op zaterdagochtend als op zondagochtend als volgt uit:

09.00 – 09.15 Ontvangst bij Carclean.com met koffie/thee
09.15 – 10.00 Presentatie door Gyeon Quartz
10.00 – 10.45 Behandeling assortiment + vraagmoment
10.45 – 12.30 Praktijkmoment
12.30 – 13.00 Lunch + gelegenheid tot aankopen

Voor deze clinic dien je je in te schrijven. Zonder inschrijving kun je niet deelnemen aan deze clinic. Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar, wees er dus snel bij: VOL = VOL. De kosten voor de clinic, inclusief lunch zijn €35,-.

*Het annuleren van jouw inschrijving kan uiterlijk tot en met dinsdag 22 januari 2019.

Klik hier als je je wilt inschrijven voor de ochtendclinic op zaterdag 26 januari 2019.
Klik hier als je je wilt inschrijven voor de ochtendclinic op zondag 27 januari 2019.
 
 • Leuk
Reactions: Jahe
E

Etterual

Guest
Er zijn nog enkele plekken beschikbaar voor volgend weekend!

Voor de Gyeon clinic hebben we voor het eerst diverse pakketten samengesteld! :party: Deze pakketten zijn alleen te koop op de dag zelf en alleen beschikbaar voor deelnemers van de clinic. De diverse kits zijn samengesteld met een korting van 20% of 25%. Op de rest van het Gyeon assortiment krijgen alle deelnemers 15% korting.
 
E

Etterual

Guest
Nee, dit willen we als verrassing houden voor de deelnemers aangezien het om exclusieve kits gaat. Een kleine hint, we hebben diverse kits die o.a. te maken hebben met wassen, polijsten, ruiten en een kit voor ja.. alles.. eigenlijk.. ;)
 
 • Leuk
Reactions: Jordyboy1992

Jordyboy1992

Detailing chief
10 mei 2018
222
78
Erg leuk! Ben benieuwd hoop dat er iets voor mij tussen zit :p heb nog genoeg doeken enzo nodig voor me Fiesta te coaten!
 
 • Leuk
Reactions: Etterual