• Carclean.com - The Car Care Shop

  Welkom op het forum van Carclean.com! Carclean.com is dé shop voor autopoetsmiddelen. En hier op ons forum vind je antwoorden op al je (poets)vragen.

  Ben je op zoek naar autopoetsmiddelen en wil je deze aanschaffen? In onze Carclean.com webshop vind je het grootste assortiment car care producten van de Benelux.

  • Unieke speciaalzaak in autopoetsmiddelen
  • Advies op maat door vakkundige medewerkers
  • Ongekend groot assortiment
  • Voor 22.00 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden!
  • Makkelijk betalen: iDEAL, PayPal, Credit Card, Mister Cash

Hele kleine steenslag met roest, hoe te behandelen?

MickyB

Detailing trainee
2 jun 2018
13
35
Op mijn motorkap heb ik een paar hele kleine steenslag plekjes tot op het staal dus roest. Hoe kan ik die het beste behandelen? Ik heb zo’n glasvezelpen liggen maar de kop daarvan is veel te groot, dus dan moet ik meer schade toebrengen aan de goede lak. Is Non Ferro erover, ontvetten, uitkrabben met een naald of spijker, kleur lak erover voldoende? Of zou ik ook nog een roestomvormer erin moeten laten lopen? En zo ja, welke?

Dank alvast.
 

MickyB

Detailing trainee
2 jun 2018
13
35
Heb je de zoekfunctie al gebruikt?
Uiteraard maar als het over roest gaat heeft men het over grotere plekken. Dit zijn echt hele kleine puntjes en ik vraag me af of uitschrapen voldoende is of dat ik hier ook een fractie van een druppel roestomvormer moet laten inlopen. En/of primer. Gezien het zo klein is lijkt me dit erg lastig. En ik wil de rest van de lak ook niet beschadigen.