• Carclean.com - The Car Care Shop

  Welkom op het forum van Carclean.com! Carclean.com is dé shop voor autopoetsmiddelen. En hier op ons forum vind je antwoorden op al je (poets)vragen.

  Ben je op zoek naar autopoetsmiddelen en wil je deze aanschaffen? In onze Carclean.com webshop vind je het grootste assortiment car care producten van de Benelux.

  • Unieke speciaalzaak in autopoetsmiddelen
  • Advies op maat door vakkundige medewerkers
  • Ongekend groot assortiment
  • Voor 22.00 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden!
  • Makkelijk betalen: iDEAL, PayPal, Credit Card, Mister Cash

Het is rond: Dodo Juice Authorized Reseller!

Tim

Master of Bling
Medewerker
2 mrt 2008
10.019
1.406
195
Berkel en Rodenrijs
#1
dodo_logo.gif

We zijn er trots op om te mogen vermelden dat wij ons, als eerste bedrijf in Nederland, binnenkort Dodo Juice Authorized Reseller mogen noemen!

Dodo Juice biedt superieure, handgemaakte, Carnauba waxes aan met een uitzonderlijke kwaliteit tegen een eerlijke prijs. Dodo wil en kán concurreren met waxen die in prijs oplopen tot vele duizenden euro's! Het assortiment bestaat uit een aantal waxen, sommige hard, sommige zacht, in verschillende kleuren en geuren. Daarnaast hebben ze verschillende 'Pre-Wax Cleansers' - Lime Prime -en sinds kort ook een uitzonderlijke shampoo -Born to be Mild -. De topper van Dodo Juice is de Supernatural Carnauba Wax, geleverd in een unieke houten, handgemaakte, pot. Bij de introductie van de Supernatural was de voorraad binnen 25 minuten uitverkocht!

dodowax.gif
lime.gif
dodomild.gif
supernatural.gif

Dodo Juice Ltd. is een, in Juni 2007, door Dom en pj opgerichte Engelse onderneming. Dom heeft in het verleden de PR gedaan voor een beroemde '€ 7500,- car wash' en kwam tot de conclusie dat een uitstekende wax niet perse een extra hypotheek op je huis hoeft te betekenen! pj is de creatieveling van het stel, is verantwoordelijk voor de website, hun forum, nieuwe ontwerpen en producten. Ze zijn wel in voor een geintje en visualiseren zichzelf als volgt op de digitale snelweg:

dom.gif
pj.gif

Wij verwachten binnen 3 weken de eerste producten op voorraad te hebben.

Voor meer informatie kan over Dodo Juice kan je in de tussentijd terecht op:
 

Sven S8

Detailing rookie
15 mei 2008
1.372
0
0
#9
Ojee, dat ziet er ook weer héél lekker uit Tim... Klinkt erg interessant. :cool:

Krijg er een beetje 'The Body Shop' gevoel bij... :heart_eyes:
 

Dibbuz

Bastard of Bling
Medewerker
Tester of Bling
6 apr 2008
6.272
871
193
38
#11
Best prijzige waxen, ben wel benieuwd of het beter is dan mijn pers. favo Natty's Blue.
 

Tim

Master of Bling
Medewerker
2 mrt 2008
10.019
1.406
195
Berkel en Rodenrijs
#18
Pak de prijs in britse ponden en vermenigvuldig deze met 1,3 dan zal je ongeveer de prijs hebben (in euro's). Maar dat is wel even ondervoorhoud. ,^^