• Carclean.com - The Car Care Shop

  Welkom op het forum van Carclean.com! Carclean.com is dé shop voor autopoetsmiddelen. En hier op ons forum vind je antwoorden op al je (poets)vragen.

  Ben je op zoek naar autopoetsmiddelen en wil je deze aanschaffen? In onze Carclean.com webshop vind je het grootste assortiment car care producten van de Benelux.

  • Unieke speciaalzaak in autopoetsmiddelen
  • Advies op maat door vakkundige medewerkers
  • Ongekend groot assortiment
  • Voor 22.00 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden!
  • Makkelijk betalen: iDEAL, PayPal, Credit Card, Mister Cash

Jobiroki

Jobiroki

Detailing rookie
22 sep 2018
2
15
30
Kerkrade
Hallo allemaal,

Al geruime tijd bezoek ik dagelijks het forum van Carclean om mijn obsessie omtrent detailing te voeden. Omdat ik de afgelopen tijd steeds vaker de behoefte heb om te reageren op diverse topics, heeft mij dit doen besluiten om een account aan te maken.

Mijn detailing ‘obsessie’ is een aantal jaar geleden ontstaan vanwege vreemde en hardnekkige vlekjes op mijn dak en motorkap. Op mijn zoektocht naar de herkomst van deze vlekjes (uiteindelijk bleek dit honingdauw te zijn) én de gouden tip om deze te verwijderen kwam ik uiteraard op het forum van Carclean terecht. Hier werd het mij duidelijk dat mijn manier van poetsen (zoals 95% van de poetsers) compleet verkeerd is en juist krassen veroorzaakt. Na ontelbare uren op fora te hebben gelezen, YouTube filmpjes van bekende detailers te hebben bekeken en een klein vermogen te hebben geïnvesteerd in mijn eigen detailing producten, had ik er een nieuwe hobby bij!

Mijn assortiment bestaat voornamelijk uit producten van Gyeon, Monello en Chemical Guys. Deze laatste spreekt mij qua merk het minst aan, echter ben ik zéér tevreden over een aantal van hun producten (V07 Spray Sealant & Quick Detailer, GlossWorkz shampoo, Hex Logic Pads, VRP).

Op dit moment ben ik de trotse eigenaar van een Mercedes CLA Shooting Brake (Night Edition). Binnenkort krijgt deze een full detail en zal ik het eindresultaat met jullie delen.
 
Laatst bewerkt:
 • Leuk
Reactions: Timm

M3fan

Detailing guru
25 jul 2017
1.274
138
37
Torhout België
Welkom! Leuk er nog een verslaafde bij te hebben.
Kun je wat meer ervaring delen over de V07 spray sealant? Quick detailer zonder bescherming maar ik hoor er goede zaken over.
 

Jobiroki

Detailing rookie
22 sep 2018
2
15
30
Kerkrade
Welkom! Leuk er nog een verslaafde bij te hebben.
Kun je wat meer ervaring delen over de V07 spray sealant? Quick detailer zonder bescherming maar ik hoor er goede zaken over.
Ik gebruik de V07 Spray Sealant & Quick Detailer als 'drying aid'. Droogdoek wordt hiermee ingespoten en de lak is na het drogen streeploos en vlekvrij. Heb tevens gehoord dat sommigen dit product ook gebruiken voor het interieur (weliswaar verdund), maar daar heb ik geen ervaring mee.