• Carclean.com - The Car Care Shop

  Welkom op het forum van Carclean.com! Carclean.com is dé shop voor autopoetsmiddelen. En hier op ons forum vind je antwoorden op al je (poets)vragen.

  Ben je op zoek naar autopoetsmiddelen en wil je deze aanschaffen? In onze Carclean.com webshop vind je het grootste assortiment car care producten van de Benelux.

  • Unieke speciaalzaak in autopoetsmiddelen
  • Advies op maat door vakkundige medewerkers
  • Ongekend groot assortiment
  • Voor 21.00 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden!
  • Makkelijk betalen: iDEAL, Credit Card, Mister Cash

Kan Yentl zonder ervaring een motorkap machinaal polijsten in 60 Minuten? | Cleanriders Detailquest

Abel

Writer of Bling
Medewerker
Tester of Bling
11 sep 2020
59
100
Welkom bij de spannende première van Cleanriders Detailquest! In deze unieke serie nemen we je mee op een leerzame reis waarbij onze enthousiaste deelnemers zich wagen aan de fijne kneepjes van auto-detailing. Kijk hoe zij, met minimale hulp, transformeren van nieuwelingen naar ware detailing-experts! ⏱️ In elke aflevering krijgt een deelnemer 60 minuten om een specifieke detailingtaak goed uit te voeren. Met slechts drie kansen om hulp te vragen en drie momenten waarop wij ingrijpen met essentiële tips, is het een race tegen de klok vol uitdagingen en verrassingen. In deze boeiende aflevering volgt je Yentl, die voor het eerst een motorkap gaat polijsten én beschermen. Kijk hoe ze start met het wassen en kleien, en maak de spannende keuze uit onze speciaal geselecteerde producten. Zal Yentl slagen in haar missie om de motorkap binnen een uur goed te polijsten? Zullen er fouten gemaakt worden? En het allerbelangrijkste, zal ze tevreden zijn met het resultaat?

 

mfmeijer

Detailing guru
13 jul 2021
368
125
Groningen
Leuk om te zien, herken mezelf er ook in van toen ik begon met polijsten. Gaan jullie ook filmpjes maken met iets gevorderde technieken? Orange peel bv of hoe jullie steenslag aanpakken zoals op #project95
 

Smotske

Detailing guru
5 mrt 2023
295
105
Vond het erg vermakelijk! Veel dingen ook herkenbaar indd!
Misschien nog een item over ramen? Streeploos, hydrofobisch etc? Glas en ramen blijft vaak een struggle :joy:
 

nicknameless

Detailing guru
16 mei 2008
8.800
193
46
Den Haag
Wat mij dan weer opvalt; is die Monello machine geüpgraded? Nu groenig i.p.v. zwart.
Kun je alvast wennen aan de nieuwe verpakkingen en logo ;)
Gespot op de laatste Gyeon demo dag.

20230923_123905.jpg