• Carclean.com - The Car Care Shop

  Welkom op het forum van Carclean.com! Carclean.com is dé shop voor autopoetsmiddelen. En hier op ons forum vind je antwoorden op al je (poets)vragen.

  Ben je op zoek naar autopoetsmiddelen en wil je deze aanschaffen? In onze Carclean.com webshop vind je het grootste assortiment car care producten van de Benelux.

  • Unieke speciaalzaak in autopoetsmiddelen
  • Advies op maat door vakkundige medewerkers
  • Ongekend groot assortiment
  • Voor 21.00 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden!
  • Makkelijk betalen: iDEAL, Credit Card, Mister Cash

Lichtgewicht polijstmachine

Steffiseat

Detailing trainee
9 jul 2021
47
30
Goedenavond!
Ik wil graag mijn auto polijsten(seat Arosa 2002, zwart en harde lak). Hij is al een keer goed onder handen genomen door een professioneel iemand. Nu zie ik toch weer krassen en swirls.
Omdat ik een vrouw ben en niet heel veel kracht in mijn handen heb, zoek ik met name een lichtgewicht polijstmachine. Het liefst niet te duur: max €150. Hebben jullie tips?
Alvast bedankt:)!
 

Steffiseat

Detailing trainee
9 jul 2021
47
30
[mod]a.u.b. geen commerciële links naar de concullega plaatsen[/mod]
misschien deze?
 
Laatst bewerkt door een moderator:

Cordoba

Detailing guru
6 jul 2012
3.825
193
60
Met een gewone DAP heb je niet zoveel kracht nodig als je 'm goed gebruikt. Een jaar of 2 terug met mijn nichtje ook haar auto gepolijst, en zij heeft ook regelmatig mijn DAP900 gebruikt daarbij. De DAP900 is een voorloper van de DAP EVO, en in gewicht en kracht vergelijkbaar, alleen nog geen ergonomische greep. Dat gebruik van de DAP900 ging goed voor mijn nichtje, ondanks dat ze zoveel problemen heeft met haar polsen dat de auto met handbak is ingeruild voor een automaat. Gezien je budget zou ik dan ook adviseren om naar de Monella LDA1000 te kijken, bedenk wel dat je behalve de machine ook nog polijstpads en dergelijke nodig hebt, dus niet alleen een kale machine.
 
 • Leuk
Reactions: RoyR en Steffiseat

Steffiseat

Detailing trainee
9 jul 2021
47
30
Bedankt voor de uitleg Cordoba! Dit is precies wat ik zoek, ik heb ook niet zulke sterkte polsen dus moet wel een beetje weten of het te doen is.
 
 • Leuk
Reactions: Cordoba