• Carclean.com - The Car Care Shop

  Welkom op het forum van Carclean.com! Carclean.com is dé shop voor autopoetsmiddelen. En hier op ons forum vind je antwoorden op al je (poets)vragen.

  Ben je op zoek naar autopoetsmiddelen en wil je deze aanschaffen? In onze Carclean.com webshop vind je het grootste assortiment car care producten van de Benelux.

  • Unieke speciaalzaak in autopoetsmiddelen
  • Advies op maat door vakkundige medewerkers
  • Ongekend groot assortiment
  • Voor 22.00 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden!
  • Makkelijk betalen: iDEAL, PayPal, Credit Card, Mister Cash

Maatregelen coronavirus: wij geven de voorkeur aan het versturen van je bestelling in plaats van ophalen.

Tim

Master of Bling
Medewerker
2 mrt 2008
10.351
195
Berkel en Rodenrijs
Vanwege de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus, hebben wij de mogelijkheid om op onze site voor 'ophalen' te kiezen tijdelijk uitgeschakeld. En we moedigen iedereen aan om te kiezen voor het verzenden van zijn of haar bestelling.

Hoewel we onze showroom niet sluiten, willen we iedereen vragen om - als het kan - een bestelling online te plaatsen en door ons te laten versturen.

Enerzijds omdat we dan risico's verder beperken en anderzijds omdat vanwege de beperkingen een aantal collega's thuis moet blijven of thuis moet werken vanwege (lichte) verkoudheidsklachten.

Hartelijk dank voor jullie medewerking en jullie begrip!
 

Laurette

Duckling of Bling
Medewerker
Tester of Bling
1 nov 2016
487
135
In verband met het coronavirus heeft ook PostNL diverse maatregelen ondernomen.

Wij mogen geen meervolume meer aanvragen voor het ophalen van onze collectie. Dat betekent dat er per dag een bepaald aantal karren meegegeven mag worden en helaas niet meer dan dat.

We merken dat de hoeveelheid orders in de afgelopen 1.5 week is gestegen. Daar zijn wij natuurlijk dankbaar voor! Het kan nu wel zo zijn dat de order niet op dezelfde dag wordt verzonden.

Het gaat voorlopig allemaal nog prima, maar we willen jullie graag van tevoren hiervan op de hoogte brengen om eventuele teleurstellingen te voorkomen!
We doen ons best om de bestellingen z.s.m. te verzenden, maar in de huidige situatie moeten we ook rekening houden met elkaar!

Een like voor het PostNL personeel! Deze mensen gaan het de komende tijd ook gigantische druk hebben!
 

Quantoxx

Detailing guru
Tester of Bling
4 mei 2015
10.985
178
30
Leersum (Utrecht)
De PostNL-punten in mijn omgeving nemen niks aan. Ik heb ook al dagen geen bezorgers meer gezien.

Ik dacht dus eigenlijk al dat dit ook afgelopen was.
 

Laurette

Duckling of Bling
Medewerker
Tester of Bling
1 nov 2016
487
135
Zover wij weten worden pakketten wel nog bezorgd met de nodige maatregelen en afstand. Mocht dit wijzigen dan houden we jullie op de hoogte!