Simpele tip om de crumble versie weer terug te krijgen naar een nette natty.
Doe de inhoud van het potje in een schaal of kom. Verwarm deze " au bain marie". Niet te heet maar het geheel moet wel vloeibaar worden. Roer met een lepel door om alle stukjes op te laten lossen. Je ziet op een gegeven moment dat het product gaat scheiden. De olie komt nu boven drijven. Tijd om af te koelen. Zet dezelfde schaal met product in de gootsteen met koud water. Blijf nu roeren tot het product de olie weer heeft geabsorbeerd. Het moet nu weer een egaal blauwe kleur hebben en de olie moet niet weer opnieuw te zien zijn. Het goedje is iets dikker maar nog steeds vloeibaar. Het kan nu terug in het orginele potje. Verder afkoelen op kamertemperatuur ( met deksel los er op) .
Klusje zou totaal niet meer dan 15 min in beslag moeten nemen. Succes.
Doe de inhoud van het potje in een schaal of kom. Verwarm deze " au bain marie". Niet te heet maar het geheel moet wel vloeibaar worden. Roer met een lepel door om alle stukjes op te laten lossen. Je ziet op een gegeven moment dat het product gaat scheiden. De olie komt nu boven drijven. Tijd om af te koelen. Zet dezelfde schaal met product in de gootsteen met koud water. Blijf nu roeren tot het product de olie weer heeft geabsorbeerd. Het moet nu weer een egaal blauwe kleur hebben en de olie moet niet weer opnieuw te zien zijn. Het goedje is iets dikker maar nog steeds vloeibaar. Het kan nu terug in het orginele potje. Verder afkoelen op kamertemperatuur ( met deksel los er op) .
Klusje zou totaal niet meer dan 15 min in beslag moeten nemen. Succes.