• Carclean.com - The Car Care Shop

  Welkom op het forum van Carclean.com! Carclean.com is dé shop voor autopoetsmiddelen. En hier op ons forum vind je antwoorden op al je (poets)vragen.

  Ben je op zoek naar autopoetsmiddelen en wil je deze aanschaffen? In onze Carclean.com webshop vind je het grootste assortiment car care producten van de Benelux.

  • Unieke speciaalzaak in autopoetsmiddelen
  • Advies op maat door vakkundige medewerkers
  • Ongekend groot assortiment
  • Voor 22.00 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden!
  • Makkelijk betalen: iDEAL, PayPal, Credit Card, Mister Cash

Nieuw in ons assortiment: Monello Nastro Masking Tape

Tim

Master of Bling
Medewerker
2 mrt 2008
10.291
195
Berkel en Rodenrijs
De Monello Nastro Masking Tape is gemaakt van Japans washipapier. Washipapier is een speciaal soort papier, gemaakt in Japan. Washitape heeft vele voordelen t.o.v. standaard crêpe tapes. Washitape is dunner, waardoor je veel makkelijker kunt polijsten langs de tape, er kunnen veel scherpere lijnen en bochten worden gemaakt, het laat geen lijmresten achter en is beter bestand tegen UV-stralen.

Dankzij de versterkte drager heeft Monello Nastro Masking Tape een hoge scheurbestendigheid. De speciale acryl lijmstof zorgt voor een sterke hechting, zelfs op vochtige en/of ruwe oppervlakken, zonder lijmresten achter te laten. Bij uitstek geschikt voor het afplakken van kwetsbare en gevoelige delen, zowel interieur als exterieur. Onmisbaar voor elke polijstsessie!

Lengte: 50 meter.

Verkrijgbaar in 19, 25, 30 en 38mm.
38mm_v2.jpg
38mm_v1.jpg
25mm_v2.jpg
25mm_v1.jpg

actie2_1.jpg