• Carclean.com - The Car Care Shop

  Welkom op het forum van Carclean.com! Carclean.com is dé shop voor autopoetsmiddelen. En hier op ons forum vind je antwoorden op al je (poets)vragen.

  Ben je op zoek naar autopoetsmiddelen en wil je deze aanschaffen? In onze Carclean.com webshop vind je het grootste assortiment car care producten van de Benelux.

  • Unieke speciaalzaak in autopoetsmiddelen
  • Advies op maat door vakkundige medewerkers
  • Ongekend groot assortiment
  • Voor 22.00 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden!
  • Makkelijk betalen: iDEAL, PayPal, Credit Card, Mister Cash

Nieuwe Meguiar's producten zijn nu beschikbaar!

Dibbuz

Bastard of Bling
Medewerker
Tester of Bling
6 apr 2008
6.271
871
193
38
#1
Meguiar's heeft een aantal nieuwe producten in het assortiment!

Meguiars.jpg


Meguiar's Supreme Drying Towel

Het heeft even geduurd maar ze zijn nu ook wakker geworden bij Meguiar's dat er toch iets beters is dan de Watermagnet! De Supreme Drying Towel is misschien niet de grootste doek maar wel erg dik met 920gram/m² microvezelmateriaal. Uiteraard met de bekende gele kleur en afgewerkt met zachte rand.

Het formaat van deze doek is 55x76cm
Prijs: €22,99

Meguiar's Finishing Towel

Gemaakt van hetzelfde materiaal als de Supreme Drying Towel maar dan kleiner. Te gebruiken als kleine droogdoek maar ook voor het opwrijven van wax of het afnemen van detailers.

Het formaat van deze doek is 30x45cm
Prijs: €15,99

Mirror Bright Polishing Paste Wax

Naast de vloeibare wax van de Mirror Bright lijn is er nu ook een pasta versie voor de liefhebbers van vaste waxen. Het is een gemakkelijke 1-staps-wax voor maximaal resultaat in minimale tijdsbesteding. Niet iedereen kan of wil een hele dag besteden aan de auto en dan is een all-in-one wax erg handig. Dankzij de synthetische ingrediënten zal deze wax duurzamer zijn dan all-in-one producten met carnauba.

Inhoud: 227gram
Prijs: €26,99
 
Vind-ik-leuks: Tim en RoyR