• Carclean.com - The Car Care Shop

  Welkom op het forum van Carclean.com! Carclean.com is dé shop voor autopoetsmiddelen. En hier op ons forum vind je antwoorden op al je (poets)vragen.

  Ben je op zoek naar autopoetsmiddelen en wil je deze aanschaffen? In onze Carclean.com webshop vind je het grootste assortiment car care producten van de Benelux.

  • Unieke speciaalzaak in autopoetsmiddelen
  • Advies op maat door vakkundige medewerkers
  • Ongekend groot assortiment
  • Voor 21.00 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden!
  • Makkelijk betalen: iDEAL, Credit Card, Mister Cash

Post hier je beading fotos.

Nanolex Si3D APX (31 mei aangebracht)
IMG_3431.jpeg

IMG_3430.jpeg
 
Het aanbrengen is net als je bij iedere andere coating doet zoals Mohs / Pure / Si3D. Het enige verschil is dat je deze tot een uur kan laten zitten voor je die afgenomen moet hebben.

Dat afnemen doe je net zoals je bij een wax doet. Met een microvezeldoek gewoon rustig eraf vegen.

Coating is buiten aangebracht.
 
 • Leuk
Reactions: schaef en Zoranurai
Gisteren gewassen en afgewerkt met Bilt Hamber Touch-ON.
Werkt voor mij veel makkelijker en beter dan Bathe+ foamen, geen vlekken en betere verdeling.
Ik heb het zakje ruim een maand geleden aangemaakt in een extra foam fles en 1/3 gebruikt de vorige keer. Nu na ruim een maand tot 6 weken is deze gewoon goed te gebruiken.
Nu weer 1/3 gebruikt dus over een maand weer. Als die dan nog goed is is het een zeer fijne en goedkope wijze van spray-on bescherming. Zakje aanmaken, 2 tot 3 maanden gebruiken en klaar.
IMG_3521.jpeg
IMG_3520.jpeg
 
Hierbij mijn beading foto's.

26 juni in de Collinite Beadcoat Ceramic Sealant gezet. Auto staat buiten en heeft inmiddels 600km met deze coating gereden. 30 juni zijn er een paar spatjes regen gevallen en heb ik deze foto's genomen. Als ik aan de lak voel zit er een flinke laag vervuiling op.
Persoonlijk vind ik de beading niet hele perfecte ronde bolletjes. Enig idee of dat normaal is? Of heb je dat alleen na het wassen van de auto? Of bij een glascoating? Dit is de eerste keer dat ik een sealant heb aangebracht. Al met al wel tevreden met het resultaat.

IMG20240630210011.jpg
IMG_20240701_183553.jpg
IMG_20240701_183627.jpg
IMG_20240701_183727.jpg
 
@RoCo ik had met Bath+ wel eens vlekken, vooral op de ramen en kon deze niet zo goed bewaren. Ook vond ik de beading iets minder mooi dan deze, ik weet het niet, deze voelt me fijner dan de Gyeon.
 
 • Leuk
Reactions: RoCo
Zeker! Mengen, opspuiten rondom en afspuiten rondom, drogen met een doek, blazer of iets anders naar keuze.
 
 • Leuk
Reactions: RoCo