• Carclean.com - The Car Care Shop

  Welkom op het forum van Carclean.com! Carclean.com is dé shop voor autopoetsmiddelen. En hier op ons forum vind je antwoorden op al je (poets)vragen.

  Ben je op zoek naar autopoetsmiddelen en wil je deze aanschaffen? In onze Carclean.com webshop vind je het grootste assortiment car care producten van de Benelux.

  • Unieke speciaalzaak in autopoetsmiddelen
  • Advies op maat door vakkundige medewerkers
  • Ongekend groot assortiment
  • Voor 21.00 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden!
  • Makkelijk betalen: iDEAL, Credit Card, Mister Cash

RUPES Bigfoot Seminar 18 april 2018

E

Etterual

Guest
Op woensdag 18 april 2018 geeft RUPES haar tweede Bigfoot Seminar. Na de succesvolle eerste editie van maart 2017 wordt deze editie gehouden in het prachtige Louwman Museum in Den Haag!

Onder leiding van ervaren specialisten waaronder Jason Rose en Fabrizio Gagliardi zijn er live demonstraties en diverse workshops waar je zelf aan de slag kunt met de nieuwste RUPES producten. O.a. de nieuwe LH 19 rotary en de LK 900 E tandwiel aangedreven machine en alle nieuwe pads en pasta’s. En dat allemaal op een unieke locatie: in het Louwman Museum in Den Haag. Kosten: € 200,- excl. btw (indien u inschrijft vóór 15 februari 2018 is dit slechts € 150,-) voor een dagvullend programma inclusief lunch, diner, museumbezoek, alle trainingen en een goedgevulde goody bag!

Schrijf je snel in want vol is echt vol! Ga naar www.louwmanmuseum.nl voor meer informatie en naar www.wsb-benelux.eu/nl/aanmeldformulier om je in te schrijven. Bij het kopje 'Wie is uw BigFoot RUPES dealer?' kun je uiteraard Carclean.com invullen. :)

BigFoot Seminar banner.jpg
 

Cordoba

Detailing guru
6 jul 2012
3.781
193
60
De bedragen zijn ook nog EX BTW :scream: Laurette heeft dat wel vermeld, maar ik had er even overheen gelezen en zag het alsnog op de inschrijfsite.

Gezien de prijzen toch wel minimale informatie vooraf, bijvoorbeeld hoe groot de groepen maximaal zijn, hoeveel tijd je bezig bent(mag zijn) met de theorie, demo's en zelf proberen, en hoeveel tijd je ongeveer hebt om het museum te bekijken. Overigens waren een aantal jaren terug heel wat auto's in het museum in een conditie die wel een detail kon gebruiken.

Lunch en diner kunnen uitgebreide maaltijden zijn, maar ook een broodje kaas en een bord patat, hoewel ik de ervaring heb dat het eten en drinken in het museum wel voor elkaar is, maar niet goedkoop.
 

Cordoba

Detailing guru
6 jul 2012
3.781
193
60
Dat was mij duidelijk @Soepergrover maar misschien niet voor iedereen die hier leest. Uit hoe alles geregeld is, was dit voor mij al duidelijk, maar heb het ter overweging neergezet voor anderen die twijfelen over inschrijven.
 

Zluytr

Detailing guru
25 nov 2014
3.610
193
41
Ik weet wel dat de goody-bag vorig jaar ook best leuk gevuld was met onder andere een Rupes jack. En natuurlijk is de locatie ook wat waard.

Ik ben er op het moment even te gierig voor omdat ik voor het zelfde geld een leuke optie kan aanvinken, anders had ik me ook zeker ingeschreven.
 
E

Etterual

Guest
De informatie vooraf is inderdaad niet volledig, maar dit doet RUPES natuurlijk ook om het deels spannend en nieuw te houden voor de bezoekers die de dag daadwerkelijk aanwezig zijn. Na het succes van vorig jaar heb je voor €200,- (of €150,- mits je op tijd bestelt) in ieder geval een goedgevulde leerzame dag. De luxe locatie, vele workshops en geheel verzorgde lunch en diner kosten natuurlijk ook wel wat.
 
E

Etterual

Guest
Elke liefhebber die zo'n BigFoot seminar wilt bijwonen. Dus voor iedereen die meer wilt leren over de BigFoot machines ongeacht je een beginnende of gevorderde detailer bent, je bent welkom!
 

Patrick dw

Detailing trainee
9 jan 2018
19
25
25
Aangemeld, ben er vorig jaar ook geweest. Was heel leerzaam toen. Dus ben benieuwd wat we deze keer opsteken. Je kon alle machines goed testen dat zelfde gold voor de compounds en pads.
Je kon toen ook veel Rupes producten met korting kopen en de goodie bag was goed gevuld.
Ik vind het wel een aanrader.
 
E

Etterual

Guest
Ik heb inmiddels wat meer informatie verkregen vanuit Rupes over deze BigFoot Seminar. Ten eerste kunnen we in ieder geval mededelen dat er 16 trainers zowel uit binnen- als buitenland aanwezig zullen zijn om iedereen deze dag te begeleiden. De diverse workshops, zowel theorie als praktijk worden in groepen van maximaal 10 personen gegeven. Elke workshop duurt ongeveer 45 minuten, er is dus genoeg tijd voor iedereen om praktijkervaring op te doen en de nodige vragen te stellen aan de trainers.

Er worden workshops gegeven door diverse RUPES specialisten waaronder Jason Rose uit Amerika en Fabrizio Gagliardi uit Italië! Hiernaast komen er nog zeker twee trainers vanuit de fabriek uit Italië overgevlogen voor deze seminar. Lunch, diner en alle consumptie is inbegrepen en ik heb mij laten vertellen dat dit een heel leuk diner wordt. Parkeren en de toegang tot het museum is ook inbegrepen. De dag is flink vol gepland, maar tussen 17.00 -18.00 uur is er zeker de gelegenheid om het museum te bezoeken. Dit kun je natuurlijk op elk moment doen, maar er is één uur ingepland zonder andere activiteiten waardoor je het museum kunt bezoeken en zeker weet dat je niets anders mist!
 
E

Etterual

Guest
Inmiddels zijn er al diverse namen bekend van de mensen die presentaties en demonstraties geven op de Rupes BigFoot Seminar op 18 april! Hiernaast komt er een leuke actie aan voor de mensen die zich hebben ingeschreven en ons als leverancier hebben opgegeven. Hier volgt binnenkort meer over. :) Wie zien wij op woensdag 18 april terug in het Louwman museum?

29133873_1609035465860825_2072055636461822533_n.jpg
 
Laatst bewerkt door een moderator:

Xleruks

Detailing trainee
28 mei 2017
21
38
36
Turnhout
Was al langer aan' t kijken voor deze seminar, maar wist niet dat na15 maart gaat prijs in.
Ben dan nu ook direct ingeschreven. En plaatsplaats boeken wel nodig na extra reclame hier.:D
130 km van't huis:scream:
Nu moet ik nog op werk, dag verloof boeken , wat wel lastiger :confused:
 
 • Leuk
Reactions: Etterual
E

Etterual

Guest
Rupes heeft nog een leuke actie bedacht en als het goed is zijn de mensen die zich hebben ingeschreven hier ook inmiddels over geïnformeerd. Alle mensen die zich hebben ingeschreven en Carclean.com als leverancier hebben opgegeven ontvangen op de dag zelf een voucher ter waarde van €50,- die je bij ons aan diverse Rupes producten kunt besteden!

Rupes voucher.jpg