• Carclean.com - The Car Care Shop

  Welkom op het forum van Carclean.com! Carclean.com is dé shop voor autopoetsmiddelen. En hier op ons forum vind je antwoorden op al je (poets)vragen.

  Ben je op zoek naar autopoetsmiddelen en wil je deze aanschaffen? In onze Carclean.com webshop vind je het grootste assortiment car care producten van de Benelux.

  • Unieke speciaalzaak in autopoetsmiddelen
  • Advies op maat door vakkundige medewerkers
  • Ongekend groot assortiment
  • Voor 22.00 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden!
  • Makkelijk betalen: iDEAL, PayPal, Credit Card, Mister Cash

Swi

Swi

Detailing rookie
7 jul 2008
6
0
Hallo allemaal,

Ik zal me ook maar even voorstellen maar, om woorden van een andere gebruiker aan te halen 'ik ben meer een lezer dan een poster' dus verwacht niet te veel... Hooguit veel vragen :-"

In ieder geval, ik ben Ferry en loop al sinds 1959 op de aardkloot rond. Nu ben ik de laatste paar jaren in nieuwe auto's gaan rijden en wil deze dan ook nog wel proberen nieuw te houden. Vorige voiture geprobeerd met een lakpantser (Waxguard) maar daar uiteindelijk niet zo tevreden over. Dus gaan we het nu maar eens met de hand proberen ;)

Inmiddels heb ik een hele kudde aan materialen besteld (van doeken tot schuimlans, van DoDo juice tot Wheelwax). Nu is het wachten nog op de aflevering van de auto...

Swi
 

Xizer

Detailing chief
22 mei 2008
1.596
82
Welkom op het forum Ferry. Informatie zul je hier genoeg vinden!
 

Joost

Detailing addict
14 mei 2008
380
62
Welkom op het forum, Ferry.

Vragen staat vrij hier! En domme vragen kennen we niet.
 

Swi

Detailing rookie
7 jul 2008
6
0
idd erg benieuwd welke auto je rijdt
Nu een Paugeot 407 SW

ennne ga je ons verklappen welke auto het is?
Saab 9-3 Sports Estate (ice-blue)


Enne, dank jullie allemaal voor het warme welkom. Ik zal zeker niet schromen om domme vragen te stellen :grinning: Maar ik zal eerst even de historie lezen zodat ik een aantal vragen wellicht al kan wegstrepen...

Swi