• Carclean.com - The Car Care Shop

  Welkom op het forum van Carclean.com! Carclean.com is dé shop voor autopoetsmiddelen. En hier op ons forum vind je antwoorden op al je (poets)vragen.

  Ben je op zoek naar autopoetsmiddelen en wil je deze aanschaffen? In onze Carclean.com webshop vind je het grootste assortiment car care producten van de Benelux.

  • Unieke speciaalzaak in autopoetsmiddelen
  • Advies op maat door vakkundige medewerkers
  • Ongekend groot assortiment
  • Voor 22.00 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden!
  • Makkelijk betalen: iDEAL, PayPal, Credit Card, Mister Cash

Toch maar eens aangemeld

Robbenley

Detailing rookie
1 aug 2019
5
15
Haps
Beste Carclean fans,

Na 3 jaar informatie opgezocht te hebben op dit forum en vanaf 2017 bij carclean spullen besteld te hebben en inmiddels 4 auto’s machinaal gepolijst heb, vind ik het wel tijd om me aan te melden op dit forum.

Ik ben 26 lentes jong en kom uit het brabantse dorpje Haps. Mijn vaste auto is een citroen berlingo van 1997, helemaal gaar, klus auto, en een hobby auto waar ik veel van geniet en dus altijd bijgehouden word en binnen staat, een Mazda 3 MPS uit 2007.

Het poets “probleem” is begonnen bij een 306 cabriolet met lederen bekleding en mooie wielen en vooral daarna met mijn Fiesta ST, sindsdien is het niet meer opgehouden en word het alleen maar meer beter en leuker.

Inmiddels heb ik verschillende auto’s gedetaild voor kennissen en mijzelf, ook heb ik de dap900 aangeschaft en daar 4 auto’s mee behandeld wat steeds beter lijkt te gaan met behulp van het forum en de producten van carclean.

Inmiddels al een behoorlijke collectie.

Ik hoop hier nog veel te leren en in de toekomst wat clinics mee te doen!

Er zitten wat foto’s in de bijlage van mijn auto’s en detailing.
 

Bijlagen

Robbenley

Detailing rookie
1 aug 2019
5
15
Haps
Bedankt allemaal!

Momenteel ben ik bezig met een Saab 900 carbio uit “89, zit geen blankelak op, alleen op de moterkap. Hels karwei, pikzwarte lak waar de wat diepere krassen niet uit te krijgen zijn met scholl s3 en purple pad.
Is de zwarte uni lak altijd zo hard/moeilijk?

Ik pak hem eerst met s3 en daarna 2x finishen met s30, swirl vrij dat wel.

Ook plaatselijk geprobeerd met paint renovator maar dat werkt niet op die lak.