• Carclean.com - The Car Care Shop

  Welkom op het forum van Carclean.com! Carclean.com is dé shop voor autopoetsmiddelen. En hier op ons forum vind je antwoorden op al je (poets)vragen.

  Ben je op zoek naar autopoetsmiddelen en wil je deze aanschaffen? In onze Carclean.com webshop vind je het grootste assortiment car care producten van de Benelux.

  • Unieke speciaalzaak in autopoetsmiddelen
  • Advies op maat door vakkundige medewerkers
  • Ongekend groot assortiment
  • Voor 21.00 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden!
  • Makkelijk betalen: iDEAL, PayPal, Credit Card, Mister Cash

Welke shampoo die tevens beschermd.

unobarrenove

Detailing addict
6 aug 2010
56
65
Even een korte vraag, maar kan het ff niet anders omschrijven…..
Ben opzoek naar een shampoo die tevens een beschermende laag achter laat,zodat vuil en troep minder kans heeft. Tevens zou het fijn zijn wanneer de auto ook nog enige tijd blijft glanzen.Het is dus eigenlijk om het stuifmeel etc weg te wassen en de auto weer mooi te laten glimmen en beschermen. Er wordt namelijk weinig met de auto gereden , maar wil het wel mooie laten uitzien
 

Quantoxx

Detailing guru
Tester of Bling
4 mei 2015
13.280
193
31
Leersum (Utrecht)
Ben je specifiek naar een shampoo met toevoegingen op zoek zodat je zo min mogelijk hoeft te doen? (Eén keer wassen en dan wat bescherming hebben)

Dan kan je met de zoekfunctie zoeken naar bijv. ''Shampoo met wax''.

De voorkeur qua goede reiniging en goede bescherming is om twee aparte producten te gebruiken. Denk dan aan eerst goed wassen met een pure shampoo en vervolgens heb je de optie om vele verschillende manieren van bescherming aanbrengen te kiezen. Denk dan bijv. aan wetcoats / detailingsprays met toevoeging / spraywax-sealants / foam-bescherming / etc.

Hiervan is de snelste manier het gebruik van een foam welke bescherming geeft. Bijv. Gyeon - Bathe+ of Nanolex - Washcoat. (HD + Foamlans nodig) Als je géén HD + foamlans hebt, zou het snelste zijn om een wetcoat-product te nemen welke je per paneel sprayed en afspoelt met een harde straal.
 

Ric325i

Detailing guru
20 aug 2013
3.710
193
Gyeon bathe + en dan niet foamen maar met de hand aanbrengen zeg maar middels je washandschoen.
 
Laatst bewerkt:
 • Leuk
Reactions: RoyR

Quantoxx

Detailing guru
Tester of Bling
4 mei 2015
13.280
193
31
Leersum (Utrecht)
Vertel er dan ook even bij dat er een periode is geweest vol klachten waarbij men dit puur via de handschoen aanbracht en vlekken kreeg. Trouwens, dit gebeurde ook soms al bij het wassen met een sopje. ;)
 
 • Leuk
Reactions: RoyR