• Carclean.com - The Car Care Shop

  Welkom op het forum van Carclean.com! Carclean.com is dé shop voor autopoetsmiddelen. En hier op ons forum vind je antwoorden op al je (poets)vragen.

  Ben je op zoek naar autopoetsmiddelen en wil je deze aanschaffen? In onze Carclean.com webshop vind je het grootste assortiment car care producten van de Benelux.

  • Unieke speciaalzaak in autopoetsmiddelen
  • Advies op maat door vakkundige medewerkers
  • Ongekend groot assortiment
  • Voor 21.00 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden!
  • Makkelijk betalen: iDEAL, PayPal, Credit Card, Mister Cash

Recente inhoud door Martin Philippo

 1. Martin Philippo

  [RoyR] Peugeot 308 2014 Blanc Nacré

  Mooie resultaten behaald, super. Een stoomreiniger kan bij de bijrijderstoel waarschijnlijk inderdaad nog wel wat bereiken. Ik kocht er eentje op Marktplaats voor 30 euro en daar heb ik geen seconde spijt van gehad. Maar voorlopig zit jij weer netjes ;)
 2. Martin Philippo

  Starlet - 50 shades of red

  Goeie opmerking hierboven ^ aangaande de hoeveelheid residu die van een uni lak af komt. Ik had het recent ook met een oudere Volvo. Misschien moet je er aan gaan denken om in plaats van foampads juist microvezel pads te gebruiken. Ik ga dat in ieder geval zelf wél doen.
 3. Martin Philippo

  Auto detailen over meerdere dagen

  Wat hij hier boven zegt ^ Als je je auto iedere keer even afspoelt heb je de zekerheid dat je lak schoon is. En vergeet ook niet dat hoezen, ook die aan de binnenkant van dat mooi fleece hebben, kleine krasjes in je lak maken als het 's nachts wat waait.
 4. Martin Philippo

  Opel Corsa C 2001 Petrol Blue

  Mooi werk!
 5. Martin Philippo

  Zijn er betere suggesties

  Die set is een stukje uitgebreider natuurlijk, in die zin is jouw advies wel degelijker. TS vraagt om een spray, dan is wat ik noemde een goede oplossing.
 6. Martin Philippo

  Zijn er betere suggesties

  Turtle Wax Jet Black Spray Polish, prima spul. Gewoon doen wat in de gebruiksaanwijzing staat en je bent snel klaar.
 7. Martin Philippo

  Ingebrande insectenresten

  Polijsten is een ruim begrip. Om te beginnen zou je kunnen kijken of je die ingebrande vliegentroep nog wat kunt wegwerken met eenvoudige middelen zoals Scratch X of Ultimate Compound, allebei van Meguiars. Die twee kun je met de hand verwerken, daar heb je geen machine voor nodig. Ik denk dat...
 8. Martin Philippo

  BMW320ED uit 2013

  Lekker opgeknapt. De eerste klap is een daalder waard, vanaf nu is het een kwestie van bijhouden en wordt het steeds makkelijker.
 9. Martin Philippo

  Snelheidsmeter schoonmaken.

  De Saab is een cabriolet en daar komt dus véél stof in het interieur naar binnen. Het meeste werk wordt verricht met een (goede) microfiber doek met een pufje quick detailer er op. Voor waar het doekje niet bij kan gebruik ik een kwastje.
 10. Martin Philippo

  Taal- en spelfouten op de site gevonden? Meld ze in dit topic!

  Bij Gyon+: beschermt moet met een d
 11. Martin Philippo

  Starlet - 50 shades of red

  Ja, dat is zo. Ik had dat over het hoofd gezien denk ik. Daarmee zal het vast wel lukken.
 12. Martin Philippo

  Starlet - 50 shades of red

  Zo, wát een lekkere klus :) Succes. Rood verkrijt heel snel, dat zie je duidelijk maar als je dat netjes polijst is de genoegdoening ook enorm. Volgens mij heb je het meeste wel, alleen als ik naar je velgen kijk ga je dat met wat APC niet redden, daarvoor zou je rustig eens kunnen kijken naar...
 13. Martin Philippo

  Wax / Sealant: welke geven geen witte uitslag op kunststof

  Daar is nog maar weinig aan toe te voegen :)
 14. Martin Philippo

  Meguiar's ceramic liquid, korte standtijd.

  Met de Meguiars heb ik persoonlijk geen ervaring maar twee weken lijkt mij ook véél te kort. Waar ik wel ervaring mee heb is het vergelijkbare product van Turtle Wax en dat is mij ook enorm tegen gevallen. Initieel lijkt het echt geweldig maar na één of twee maanden is het voorbij. Ik krijg wel...
 15. Martin Philippo

  Tractor poetsen met WD40

  WD 40 is absoluut veilig voor de lak maar het helpt maar eventjes. Je kunt er natuurlijk een hoop van zeggen maar als de beste man tevreden is met het resultaat is het toch prima? In iedere tractor ligt minstens één spuitbus WD40 dus even snel een waasje over de motorkap is snel gedaan...