• Carclean.com - The Car Care Shop

  Welkom op het forum van Carclean.com! Carclean.com is dé shop voor autopoetsmiddelen. En hier op ons forum vind je antwoorden op al je (poets)vragen.

  Ben je op zoek naar autopoetsmiddelen en wil je deze aanschaffen? In onze Carclean.com webshop vind je het grootste assortiment car care producten van de Benelux.

  • Unieke speciaalzaak in autopoetsmiddelen
  • Advies op maat door vakkundige medewerkers
  • Ongekend groot assortiment
  • Voor 21.00 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden!
  • Makkelijk betalen: iDEAL, Credit Card, Mister Cash

Eindelijk dan maar eens voorstellen

Joury070

Detailing rookie
5 sep 2023
12
15
Den Haag
Hallo allemaal,

Mijn naam is Joury Prins en woon met mijn gezin in Den Haag. Sinds een jaar of 3 heb ik de “poets” hobby na jaren weer opgepakt en steeds verder het bekende rabbithole in gedoken. Met veel plezier en trots was ik mijn eigen wagen en mag ik zo nu en dan wat bijklussen met het werken aan wagens van familie en vrienden. Van Fiat Panda tot Porsche 911, van normale wasbeurt tot polijsten of coating. Elke wagen is een uniek project op zich.

Aangezien ik (net als velen van jullie) in de afgelopen jaren redelijk wat geïnvesteerd heb in de hobby, gaat het ongetwijfeld voor komen dat er producten minder gebruik gaan worden dan vooraf de aankoop de bedoeling was. Door lid te zijn van het forum hoop ik kennis uit te kunnen wisselen en vooral het plezier van onze hobby te delen met jullie.

Mochten jullie vragen hebben of meer willen weten, voel je vrij om het te vragen!