• Carclean.com - The Car Care Shop

  Welkom op het forum van Carclean.com! Carclean.com is dé shop voor autopoetsmiddelen. En hier op ons forum vind je antwoorden op al je (poets)vragen.

  Ben je op zoek naar autopoetsmiddelen en wil je deze aanschaffen? In onze Carclean.com webshop vind je het grootste assortiment car care producten van de Benelux.

  • Unieke speciaalzaak in autopoetsmiddelen
  • Advies op maat door vakkundige medewerkers
  • Ongekend groot assortiment
  • Voor 21.00 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden!
  • Makkelijk betalen: iDEAL, Credit Card, Mister Cash

Forumregels - Lees dit topic eerst even aandachtig door!

Status
Niet open voor verdere reacties.

Tim

Master of Bling
Medewerker
2 mrt 2008
10.725
200
Berkel en Rodenrijs
Welkom op het forum van Carclean.com

Op dit forum kan je meepraten over alles wat met autoverzorging en autodetailing te maken heeft. We vinden het leuk als je je kennis en passie met ons zou willen delen!

Om het forum in goede banen te leiden hebben we een aantal simpele regels opgesteld, deze regels vind je hieronder. Lees de regels goed door voordat je begint met het plaatsen van berichten.

Veel poets-, lees- en schrijfplezier op dit forum toegewenst!


De forumregels

1. Je bent welkom om je mening te geven, maar houd het beleefd. Behandel een ander zoals je zelf behandeld wilt worden.

2. Aanstootgevend taalgebruik is niet toegestaan, let hierbij ook op de keuze van je nickname/alias/avatar.

3. We waarderen correct Nederlands taalgebruik. Let op een juiste spelling, hoofdletters en interpunctie. Niet iedereen is hier even goed in, maar doe in ieder geval je best!

4. Topics of reacties moeten inhoudelijk zijn en van toegevoegde waarde. Berichten die hier niet aan voldoen worden verwijderd.

5. Beperk het gebruik van smileys. Teveel smileys in één bericht komt de leesbaarheid niet ten goede, toont onrustig en werkt averechts.

6. Beperk het gebruik van uitroeptekens. Teveel uitroeptekens komt schreeuwerig en druk over.

7. Ga niet in discussie met moderators of administrators.

8. Commerciële inhoud is niet toegestaan, denk hierbij aan bedrijfs- en merknamen (al dan niet hobbymatig), (bedrijfs)logo's en hyperlinks in titels, berichten, onderschriften, avatars, banners en foto's . Commerciële inhoud wordt verwijderd of aangepast. Let hierbij ook op de keuze van je nickname/alias.

9. (Commerciële) activiteiten van concurrerende bedrijven, poetsbedrijven of detailers zijn niet toegestaan.

10. Ons forum is niet bedoeld voor zoektochten naar en aanvragen voor poetsbedrijven, schadeherstellers en detailers. Deze berichten worden verwijderd.

11. Foto's en video’s zijn enkel toegestaan als deze toonbaar zijn voor alle leeftijdscategorieën, inclusief de avatars.

12. Het maximale formaat van foto's is 1900 x 1200 pixels. Avatars mogen maximaal een formaat van 200px bij 200px hebben.

13. Slechts één account per persoon is toegestaan, zogenaamde ‘clones’ zijn dus niet toegestaan. Wil je je naam gewijzigd hebben? Neem dan contact op met een moderator.

14. Off-topic berichten horen alleen thuis in ons sub-forum "Off Topic Chat".

15. In het "Off Topic Chat"' sub-forum, mogen alleen topics gestart worden die een potentiele (brede) interesse of waardering bij/onder onze leden hebben.

16. In het subforum 'Te koop / Gezocht' mogen alleen gebruikte én bij ons aangeschafte producten aangeboden worden die niet door de verkoper als (commerciële) handelsvoorraad zijn (in)gekocht. Bovendien mag het subforum alleen gebruikt worden door (op het forum) actieve klanten van Carclean.com.

17. Wanneer je met regelmaat de forumregels overtreedt en/of het forum verstoort zal dit resulteren in het tijdelijk of zelfs permanent verwijderd worden van het forum.

18. Provocerende berichten, foto's of afbeeldingen alsmede offtopic berichten in ontopic (sub)fora kunnen zonder melding verwijderd worden.

19. Productreviews, -aanbevelingen en -adviezen moeten overeenkomen met het productassortiment dat Carclean.com voert.
 
Laatst bewerkt:
We hebben regel 16 uitgebreid:

16. In het subforum 'Te koop / Gezocht' mogen alleen gebruikte producten aangeboden worden die niet door de verkoper als (commerciële) handelsvoorraad zijn (in)gekocht of parallel geïmporteerd zijn. Producten die aangeboden worden en bij ons verkrijgbaar zijn, moeten ook bij ons aangekocht zijn om aangeboden te mogen worden. Bovendien mag het subforum alleen gebruikt worden door actieve klanten van Carclean.com.
 
16. In het subforum 'Te koop / Gezocht' mogen alleen gebruikte én bij ons aangeschafte producten aangeboden worden die niet door de verkoper als (commerciële) handelsvoorraad zijn (in)gekocht. Bovendien mag het subforum alleen gebruikt worden door (op het forum) actieve klanten van Carclean.com.
Regel 16 is duidelijker geformuleerd en aangepast. We hebben een grens gesteld, omdat er anders een te groot grijs gebied ontstond.

De ene gebruikte ons forum alleen als marktplaats en was verder niet actief op ons forum, terwijl de ander alleen maar spullen aanbood die elders aangeschaft waren. Er zit heel veel tussen dit soort situaties in, maar het was niet meer te handhaven zonder dat we erop aangesproken werden.

Dus vandaar nu voor eens en altijd strak en duidelijk!
 
Status
Niet open voor verdere reacties.