• Carclean.com - The Car Care Shop

  Welkom op het forum van Carclean.com! Carclean.com is dé shop voor autopoetsmiddelen. En hier op ons forum vind je antwoorden op al je (poets)vragen.

  Ben je op zoek naar autopoetsmiddelen en wil je deze aanschaffen? In onze Carclean.com webshop vind je het grootste assortiment car care producten van de Benelux.

  • Unieke speciaalzaak in autopoetsmiddelen
  • Advies op maat door vakkundige medewerkers
  • Ongekend groot assortiment
  • Voor 21.00 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden!
  • Makkelijk betalen: iDEAL, Credit Card, Mister Cash

Hoe los ik deze (flinke) schade op?

Koerdt

Detailing rookie
20 mrt 2021
2
15
Goedendag,

Laat ik beginnen met dat ik nieuw ben op dit forum. Ik heb de regels doorgelezen maar als ik toch iets niet volgens de regels doe schroom mij niet hierop aan te spreken dan zal ik aanpassen waar het nodig is. Ik zag dat ik zo gedetailleerd mogelijk moest zijn dus bij deze...

Ik heb enkele dagen geleden de auto van mijn ouders geleend en heb daar toen schade mee gereden. Het is een flinke kras en zou deze graag zelf zo goed mogelijk willen behandelen. De schade bevindt zich op de rechterachterste portier. Het gebeurde in een parkeergarage bij het inparkeren, ik kwam langs een betonnen steunpaal. Toen ik de paal raakte ben ik meteen weer naar achter gereden en heb de schade bekeken. Als ik de schade laat behandelen ben ik bang dat dit snel zal oplopen tot in de paar duizend euro, dit heb ik simpelweg niet. Ook moet ik het nog aan ze vertellen maar het liefst wil ik dit doen als ik al een plan heb van hoe ik dit ga oplossen.

Het gaat om een zwarte BMW X3 uit 2013.

Als iemand mij kan helpen met hoe ik dit moet behandelen hoor ik het graag! Alle tips zijn enorm welkom!
 

Bijlagen

 • bmwx3.jpg
  bmwx3.jpg
  112,7 KB · Weergaven: 227
 • Verdrietig
Reactions: RoyR

AndyVR

Detailing guru
11 jul 2020
948
118
Ellikom (Oudsbergen)
@Jansen nee dit was toevallig een voorbeeld foto o_O, het privilege om aan een rolls royce te werken, heb ik helaas nog niet gehad.

Als je goed spuit i.c.m goede producten, dan heb je amper of geen orange peel.
Nadien schuren is dus overbodig, wil je dit toch doen, dan kan je best enkele dagen wachten tot de vernis echt goed is uitgehard, dan spreken we niet meer over een 1 day repair in dat geval.