• Carclean.com - The Car Care Shop

    Welkom op het forum van Carclean.com! Carclean.com is dé shop voor autopoetsmiddelen. En hier op ons forum vind je antwoorden op al je (poets)vragen.

    Ben je op zoek naar autopoetsmiddelen en wil je deze aanschaffen? In onze Carclean.com webshop vind je het grootste assortiment car care producten van de Benelux.

    • Unieke speciaalzaak in autopoetsmiddelen
    • Advies op maat door vakkundige medewerkers
    • Ongekend groot assortiment
    • Voor 21.00 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden!
    • Makkelijk betalen: iDEAL, Credit Card, Mister Cash

Lakprobleem Mazda MX5: doffe lak komt terug. En de glans komt weer terug

Ik moet eerlijk zeggen dat ik het erg moeilijk (en ook gevaarlijk) vind om via een forum hier wat over te roepen. Er zijn legio mogelijkheden wat dit kan veroorzaken. Zachte mazda lak icm te groffe combi. misschien is de lak in het verleden een keer niet al te best behandeld.. Allemaal mogelijkheden voor de defecten die jij nu ervaart.
Ik denk dat je het beste kan laten kijken naar je lak door iemand van hier, misschien kan het een en ander duidelijk maken
 
:( weer een nieuwe up-date over de lak....... :(

Vandaag naar een specialist geweest om te vragen wat er aan de hand kan zijn. En waar ik al bang voor was is vandaag bevestigd :sob:
De lak is op en verkrijd dus zit er niks anders op, dan hem helemaal overspuiten. :-&

Na er over nagedacht te hebben samen met de specialist een plan gemaakt en vanavond ga ik proberen een geschikte plaats te vinden
waar ik in alle rust kan beginnen met het strippen van auto. :)^

Om kosten te besparen ga ik zo veel mogelijk zelf doen en zal jullie via hier op de hoogte houden en foto's maken van de stappen en vorderingen die gemaakt worden.
 
Gecondoleerd en gefeliciteerd tegelijkertijd. Het is even een aanslag op je budget, anderzijds leuk om je auto te strippen en om er nieuwe lak op te zetten! Ik neem aan dat je weer voor de authentieke rode mazda kleur kiest?? Het zal in elk geval goed komen met je lak aangezien je met je hier opgedane kennis de lak goed zal onderhouden :-b

Succes met het werk en ben benieuwd!
 
Dank je wel... :sob:

Gelukkig zal het spuiten me niet veel kosten ;) de kleur blijft het zelfde omdat deze auto zeker origineel gaat blijven!! :)^ wel komt er een extra laag blanke lak overheen zodat we er lang plezier van hebben.

Het onderhoud van de auto durf ik wel aan hahaha de eerste 3 maanden lekker relaxed :D

Morgen ga ik beginnen met demonteren, ik hou jullie op de hoogte houden..
 

Vergelijkbare onderwerpen