• Carclean.com - The Car Care Shop

    Welkom op het forum van Carclean.com! Carclean.com is dé shop voor autopoetsmiddelen. En hier op ons forum vind je antwoorden op al je (poets)vragen.

    Ben je op zoek naar autopoetsmiddelen en wil je deze aanschaffen? In onze Carclean.com webshop vind je het grootste assortiment car care producten van de Benelux.

    • Unieke speciaalzaak in autopoetsmiddelen
    • Advies op maat door vakkundige medewerkers
    • Ongekend groot assortiment
    • Voor 21.00 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden!
    • Makkelijk betalen: iDEAL, Credit Card, Mister Cash

Nieuw

LarsK

Detailing trainee
26 jan 2020
2
25
Beste forumleden,

Enkele maanden lezen op het forum en bestellingen verder is het nu toch maar eens tijd om ook een account aan te maken op het forum. Als zoon van een garagehouder ben ik samen met m'n tweelingbroer opgegroeid tussen de Opels. De afgelopen jaren ons meer verdiept in het "goed" wassen van (onze) auto's. Dit heeft al geresulteerd in een aardige lijstje met producten van o.a. Scholl, Monello, Poorboys, Dodo Juice, Alchemy, Nanolex.
Sinds een tijdje zijn we naast onze studies verder bezig met het handmatig detailen. Nu we twee DAP's hebben aangeschaft willen we richting de volgende stap.
We rijden samen met onze vader in de volgende Opels: '07 Corsa OPC, '07 Astra TwinTop, '09 Opel GT, '12 Astra GTC, '16 Insignia.

Om de week worden de auto's, op de cabrio's na, gewassen volgens het volgende schema, foamen met Monello Lancia + artico foam, wielkasten en naadjes met Alchemy citrus pre wash, velgen met Alchemy wheel cleaner, wassen met DDJ born to be mild shampoo, drogen met monello droogdoek. Tussendoor wordt de auto afgespoten met de Karcher K5 premium+.

Tips zijn altijd welkom!

Zo zijn we al opzoek naar de beste combinatie van polijstmiddelen en pads voor de DAP's. Zelf denken we hierbij aan Monelllo