• Carclean.com - The Car Care Shop

  Welkom op het forum van Carclean.com! Carclean.com is dé shop voor autopoetsmiddelen. En hier op ons forum vind je antwoorden op al je (poets)vragen.

  Ben je op zoek naar autopoetsmiddelen en wil je deze aanschaffen? In onze Carclean.com webshop vind je het grootste assortiment car care producten van de Benelux.

  • Unieke speciaalzaak in autopoetsmiddelen
  • Advies op maat door vakkundige medewerkers
  • Ongekend groot assortiment
  • Voor 21.00 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden!
  • Makkelijk betalen: iDEAL, Credit Card, Mister Cash

Producten niet in voorraad

Ik heb nog een ongeopende Gyeon Trim staan die ik waarschijnlijk nooit ga gebruiken. Ik heb eigenlijk geen enkele redenen om die te gebruiken. Voor mijn eigen auto gebruik ik al jaren naar alle tevredenheid Nanolex Trim Rejuvenator en die zien er nog als nieuw uit. Om de 2-3 maanden breng ik een vers laagje aan en mijn trim ziet er nog als nieuw uit. Die Gyeon Trim moet je toch steeds verwijderen voor een verse laag aan te brengen na +/- 1 jaar dacht ik?

Dit jaar een Opel Corsa van mijn nicht gedaan met sterk verweerde en grijze bumpers, ik heb er Polytrol voor gebruikt en resultaat was super en na 4 maanden nog steeds top.
 
Daar zit ik een beetje in een dilemma mee want ze zijn niet meer los bestelbaar helaas.
Dus ik zit te wachten op een gaatje om de sprayers die we hebben te tellen en te vergelijken met Spray & Rinse die we hebben want daar hoort de sprayer ook bij. Als we meer hebben kunnen we die los aanbieden maar we missen de tijd om te tellen :(
 
 • Leuk
Reactions: GeBas
Ik ben benieuwd of onderstaand product nog een keer naar NL komt overwaaien?

Er staan sowieso wel meer artikelen op de Nanolex site die ik nog niet ken komt dat (deels) nog in assortiment?
 
Laatst bewerkt:
Gezien de prijs ((€25,99) voor 200ml en onze ervaring met vergelijkbare producten van Nanolex hebben we besloten deze nog niet op te nemen in het assortiment. Zelfde geldt eigenlijk voor andere producten.

GreenX gaat wel komen.
GreenX staat wel zeer scherp geprijsd op de website van Nanolex. 10€ voor 750ml is een goede prijs voor zo een quick detailer.
 
Gezien de prijs ((€25,99) voor 200ml en onze ervaring met vergelijkbare producten van Nanolex hebben we besloten deze nog niet op te nemen in het assortiment. Zelfde geldt eigenlijk voor andere producten.

GreenX gaat wel komen.
26 euro voor 200ml = idd vrij kruidig dus wat dat betreft snap ik jullie helemaal.