• Carclean.com - The Car Care Shop

  Welkom op het forum van Carclean.com! Carclean.com is dé shop voor autopoetsmiddelen. En hier op ons forum vind je antwoorden op al je (poets)vragen.

  Ben je op zoek naar autopoetsmiddelen en wil je deze aanschaffen? In onze Carclean.com webshop vind je het grootste assortiment car care producten van de Benelux.

  • Unieke speciaalzaak in autopoetsmiddelen
  • Advies op maat door vakkundige medewerkers
  • Ongekend groot assortiment
  • Voor 22.00 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden!
  • Makkelijk betalen: iDEAL, PayPal, Credit Card, Mister Cash

Profiel...

Sven S8

Detailing rookie
15 mei 2008
1.372
0
Misschien leuk om - zo mogelijk - in het profiel ook een veld te maken voor automerk/type? Het is toch een auto gericht forum, dus da's misschien wel relevant. Evt. met een fotogalerij(tje) voor een paar pics van de auto?

En het lijkt me ook wel handig als je méér dan alleen de laatste tien berichten kunt lezen als je een profiel opent. Soms bedenk je ineens dat iemand iets gezegd heeft wat je interesseert, maar weet je niet exact meer waar. Dan is het wel handig als je dat terug kunt lezen.

NB: een uitgebreide zoekfunctie kan ook handig zijn, dat je kunt selecteren op gebruiker. Als je bijvoorbeeld wilt weten wat Tim heeft gezegd over Diamondite kun je dat snel terugvinden door op gebruiker en trefwoord te zoeken.

Is nu nog niet zo'n punt, maar als het forum groeit is het op een gegeven moment ondoenlijk om zoiets terug te vinden alléén op trefwoord... ;)