• Carclean.com - The Car Care Shop

    Welkom op het forum van Carclean.com! Carclean.com is dé shop voor autopoetsmiddelen. En hier op ons forum vind je antwoorden op al je (poets)vragen.

    Ben je op zoek naar autopoetsmiddelen en wil je deze aanschaffen? In onze Carclean.com webshop vind je het grootste assortiment car care producten van de Benelux.

    • Unieke speciaalzaak in autopoetsmiddelen
    • Advies op maat door vakkundige medewerkers
    • Ongekend groot assortiment
    • Voor 21.00 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden!
    • Makkelijk betalen: iDEAL, Credit Card, Mister Cash

"puller-lifter" deukentrekker

In Krimpen ad IJssel zit een autoschadeherstelbedrijf waar je op woensdagmorgen deukjesochtend hebt.
Vanaf 15 Euro kan je deukjes laten verwijderen.
Ben er met de vorige auto geweest en liet 4 deukjes verwijderen.
Kosten waren € 80,00.
Bij het afrekenen werkte de betaalautomaat niet dus moest is cash betalen.
Had op dat moment slechts een kleine € 65,00 in de knip zitten.
Persoon vroeg ofdat ik de bon nodig had waarop ik nee antwoorde.
Was dan goed zo...
De spotrepairder is iemand die zo bij diverse bedrijven een aantal uurtjes in de week aanwezig is.
Neem aan dat elders ook deze mogelijkheid aanwezig is.

Anyway, een deukje laten verwijderen zou ik niet moeilijk om doen, al zou me dat € 80 voor eentje kosten.
Is toch een manier van onderhoud en dat kost nou eenmaal geld.
 
Dat meen je niet :

4 deukjes laten weghalen voor 80 euro , en dat vind je ok , wel ik ook !

1 deukje laten weghalen (sorry dat het nu bij mij is :-b ) , en je vind die 80 euro ook ok ??????????????????:weetniet

In geen 80 jaar :no , onderhoud of niet , als dat deukje er uit is na 12 maanden is het er ook uit en bespaar ik me wel een heel deel (zuur verdiende) centen !
 
Ik snap niks meer van dit topic en van je vergelijkingen kwa prijzen etc.

Misschien moet je anders gaan denken en het gewoon erbij laten zo als het is. Je kan nu X bedrag uitgeven om het eruit te halen er blij mee zijn dat deukje weg is.
Volgende week ga je boodschappen doen en je komt terug en je hebt 2 deuren gooi deukjes erbij...... je kan bezig blijven. Het is altijd een ander......

Na mijn mening zijn die uitdeuk bedrijven heel goed voor verkoop van je wagen, je investeerd 100euro en de verkoop prijs is direct 500euro hoger.....
 
Ben blij dat mensen voor duizenden euro's aan cursussen hebben gevolg, voor duizenden euro's aan gereedschap hebben, een bedrijfswagen plus bijkomende kosten.
Mensen die 8 tientjes vragen voor een deukje eruit te lepelen/trekken, maar misschien ook een uur in de auto zitten om bij jou te komen.
Tel maar uit, uurloon 50 euro, btw, diesel, afschrijving materiaal, bijkomende kosten van vervoer, pensioen verzekering en weet ik al wat nog meer, dan kost het deukje zelf ineens niet zoveel meer.
Ik geef je het te doen met je doe het zelf kitje, maar een foutje, en je blijft de lijmvlek van je trekker zien, en dat polijst je niet weg.
wat dan nog rest is de spuiter, kosten 250 ex btw en ex de/montage.

Doe er mee wat je wilt, maar ik liet het weghalen, kost wat kost...
 
bartr123 zei:
Doe er mee wat je wilt, maar ik liet het weghalen, kost wat kost...

Ik heb een deukje eruit laten halen voor 100 euro bij de dealer.
Tja, aan de dure kant maar hij was er wel 100% uit.

Toen wist ik nog niet veel van die ochtenden en op meetings en dat scheelt behoorlijk.
Aan de andere kant was ik wel in de wolken dat het geen overspuiten werd en was de Leon (tijdelijk helaas) weer deukvrij.

Nu laatst bij de Summer Detail Day het laatste deukje (zover ik weet) eruit laten halen en is deze wederom deukvrij :)

Als het deukje van gsm voor 80-100 euro eruit kunnen halen: doen!
Zou niet zelf zitten violen met de kans dat je het erger maakt.
 
ik denk dat grandsenicman het bedrag van 80 ekkies te veel vind, en dat snap ik ook wel. Ik zou het ook erg veel geld vinden voor iets wat niet kapot is en later
alsnog hersteld kan worden(veelal goedkoper)
Nu ff door bijten en later laten herstellen zou ik zeggen!
 
Ik ben blij dat er ondertussen mensen zijn die ook inzien dat het (meestal) dus goedkoper kan. Vermits alles een prijs heeft lijkt het me niet meer dan normaal dat ik gewoon wacht tot er 1 van die goedkopere oplossingen zich aanbiedt.

Voor mijn part mag deze discussie afgesloten worden , ik neem aan dat mijn punt nu wel echt duidelijk is : als het deukje eruit kan gehaald worden voor 80 of 40 euro kies ik wel degelijk voor de goedkoopste oplossing .

En kom dan aub niet meer af met de reistijd , brandstof, opleiding, kosten van materiaal,enz.........Ik zou dat deukje gewoon ter plaatse laten herstellen en dan heeft dit totaal geen belang.

Voor allen nu verder een prettige zondag : 't is mooi weer : profteer er dus van :ja

Ik ga seffens nog eens een autootje poetsen , nu is het nog niet te warm !
 
+ 1 voor Bart en Rogier

edit; al moet GSM wellicht dan meer gaan vragen (bruto) want als ik zijn aantallen zie wordt het al aardig bedrijfsmatig :roll
 
Ik vind het een specialisten werkje en zou er zelf niet aan beginnen: jaar lang aan het detailen en alles tiptop in orde krijgen, en dan het risico nemen dat je het verkloot :(
Leuk zo'n setjes maar zou het eerst veelvuldig gaan testen op een oud gebakkie waar geen eer aan valt te behalen en het risico van niet lukken niet erg is ( niet geschoten is altijd mis verhaal )
Voor wat betreft de prijzen die ergens voor worden gevraagd: zou er geen discussie aan wijden eerlijk gezegd; je vind iets waard om er een x-bedrag voor neer te tellen of niet .... niemand dwingt je toch
 
Ik zou dat deukje gewoon ter plaatse laten herstellen en dan heeft dit totaal geen belang.

En hun bedrijfspand kost zeker niets?
Geloof dat jij de gehele strekking van bedrijfsvoeringen en ondernemen helemaal niet snapt...
 
+1 Bart.

Hij staat liever tig auto's in de straat te doen en als zn spullen op zijn, kan ie weer voor honderden euro's bij carclean kan bestellen

Het lijkt PdB versie 2.0 wel....
 
nicknameless zei:
Het lijkt PdB versie 2.0 wel....

Wat wil je daar nu juist mee zeggen Patrcick ? :weetniet

Wat wel juist is : ik bestel liever voor honderden euro's bij cc :ja



Ik ben reeds op een SDDag geweest met mijn auto irl.

Ik haal enkel foto's van het net om iets duidelijk te maken als ik er geen van mezelf heb.

Al mijn aankopen van cc zijn betaald (en ontvangen :party: )

Ik ben momenteel bezig om net weer voldoende geld bij elkaar te sprokkelen om (weeral) nieuwe aankopen te doen.

Ik heb andere prioriteiten dan het laten uithalen van deukjes aan "belachelijk hoge prijzen" en daar denk ik niet alleen zo over .

En ja , ik woon in het Antwerpse :D
 
Ik werk zelf in de autoschade en wij hebben op het werk ook zo'n soort gelijk setje liggen alleen dan wat beter. Als er ergens een klein deukje zit probeer ik het eerst altijd met dat apparaat maar zelfs na meer dan 30x trek ik er meestal een bult op en als dat gebeurd ben je zonder ervaring de lul. Als je vervolgens zonder enig idee ervan het bultje gaat terug tikken durf ik er wel wat op in te zetten dat je te hard gaat slaan en allemaal putjes in de plaat gaat slaan waarna je na de schadehersteller kunt rijden.

Mijn advies is dus geef geen 170 euro aan zo'n dom apparaat uit maar liever 75 euro om het deukje door iemand met verstand van zaken te laten weghalen. Als je pech hebt ben je naast de 170 euro ook 400 euro aan overspuiten kwijt.

En je moet niet zeggen dat je geld bij elkaar moet sprokkelen, je hebt laatst nog 5 auto's op 1 dag gewassen dat is toch ook alweer rond de 75-100 euro bij elkaar? Of doe je het allemaal gratis?
 
grandscenicman zei:
en ik zie nu ipv mijn auto..........enkel dat deukje ]-0 )
grandscenicman zei:
Ik heb andere prioriteiten dan het laten uithalen van deukjes aan "belachelijk hoge prijzen" en daar denk ik niet alleen zo over .
grandscenicman zei:
Ik ben momenteel bezig om net weer voldoende geld bij elkaar te sprokkelen om (weeral) nieuwe aankopen te doen.

@ gsm,
wat ben je dan?

Steek je kop nou eens niet zo eigenwijs in het zand en luister nou eens naar diverse forumleden die je advies willen geven. Straks zit je met nog meer ellende ga je hier op het forum zitten huilebalken.

"Bezint eer ge begint..."


@ wouter,
klopt het dat als er gehamerd wordt op het plaatdeel dat deze ook dunner en/of zwakker wordt? Je drukt immers de deuk naar buiten zodat het een bolling wodt en deze wordt dan weer terug gemept.
 
Laatst bewerkt door een moderator:
De plaat zal wel iets dunner zijn omdat toen het deukje erin kwam het uitgerekt is maar niet zodanig dat het echt zwakker is dan de rest. Dat is ook de reden dat er bijna altijd een bult op komt met zo'n setje.
 
Ben pas nog geweest bij een schade herstel bedrijf bij ons voor een putje in de motorkap, omdat een hersenloos het nodig vond om er een steen erop te gooien. Putje is met zo puntijzer van uit binnen en trekding vanuit buiten eruit gehaald en toen strak getikt was 100 euro kwijt vond zeker waard en kosten maakt mij eigenlijk niet zoveel uit als maar eruit is. Ik kan er iig niet mee leven met zo put/deukje erin en zeker geen 12 maanden maar goed das ieder eigen.