• Carclean.com - The Car Care Shop

  Welkom op het forum van Carclean.com! Carclean.com is dé shop voor autopoetsmiddelen. En hier op ons forum vind je antwoorden op al je (poets)vragen.

  Ben je op zoek naar autopoetsmiddelen en wil je deze aanschaffen? In onze Carclean.com webshop vind je het grootste assortiment car care producten van de Benelux.

  • Unieke speciaalzaak in autopoetsmiddelen
  • Advies op maat door vakkundige medewerkers
  • Ongekend groot assortiment
  • Voor 22.00 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden!
  • Makkelijk betalen: iDEAL, PayPal, Credit Card, Mister Cash

Even voorstellen

Mijnzzz

Detailing rookie
9 sep 2019
12
15
Hallo cleaners....

Even voorstellen. Ik ben Erwin Mijnsbergen, woon in Arnhem en trotse bezitter van een Mercedes C200 cabrio van juni 2017.

Hou vreselijk van mijn auto poetsen en heb me de afgelopen weken helemaal suf gelezen hier, wat een kennis!!! Kwam er dus ook achter dat ik altijd alles fout heb gedaan haha.... Hoop hier veel kennis op te doen over detailen maar dat moet lukken met alle kennis hier Ik ben dus erg onervaren. Ik word er gek van als mijn trots vies wordt en vind het heerlijk ontspannend werken om lekker met de auto bezig te zijn.

Ik heb al veel goede spullen en middelen gekocht gebaseerd op berichten van dit forum, nu moet ik alleen nog het juiste stappenplan zien uit te vinden om mijn auto tip top te krijgen en te houden.

Hoop op een leuke tijd hier met mede liefhebbers......

IMG_8486.jpg
IMG_8505.jpg
 

marco01

Detailing guru
9 nov 2014
1.131
140
Welkom veel lees en poetsplezier,aan de auto zal het niet liggen.
Mooie cabrio