• Carclean.com - The Car Care Shop

    Welkom op het forum van Carclean.com! Carclean.com is dé shop voor autopoetsmiddelen. En hier op ons forum vind je antwoorden op al je (poets)vragen.

    Ben je op zoek naar autopoetsmiddelen en wil je deze aanschaffen? In onze Carclean.com webshop vind je het grootste assortiment car care producten van de Benelux.

    • Unieke speciaalzaak in autopoetsmiddelen
    • Advies op maat door vakkundige medewerkers
    • Ongekend groot assortiment
    • Voor 21.00 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden!
    • Makkelijk betalen: iDEAL, Credit Card, Mister Cash

Hoe lak beschermen nieuwe auto, tips gevraagd

Maarten92

Detailing addict
21 dec 2018
1
60
Hallo,
En vriendin van mij kan binnenkort haar nieuwe (gloednieuw) Kia Niro ophalen. Daar kon ze kiezen voor een Waxoyl behandeling, echter daar zijn de twijfels bij of dit nou zo goed is. Wat zouden jullie adviseren? Het zijn geen detailers, meer door de wasstraat zo nu en dan. Hoe kunnen zij, binnen deze omstandigheden, de lak het beste houden in dit geval?
[mod] Bericht aangepast. Lees a.u.b. even de forumregels [/mod]

Bedankt alvast! :)
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Zoals @Ric325i al aangeeft, als het een wasstraat auto wordt en blijft dan lekker achterwege laten die extra’s
Doekje erbij met een detailer spray om de hoekjes bij te houden waar de wasstraat niet komt en verder lekker laten.
Er zijn geen wondermiddelen die bestand zijn tegen de wasstraat en geen vastgesteld was-regime, wat merken ook willen laten geloven.

“Lak bescherming” is niet zozeer bescherming als in pantser of schade afstotende laagjes maar meer bescherming tegen UV, makkelijker verwijderen van vervuiling en makkelijker schoonhouden bij correct wassen en bijhouden. De wasstraat sloopt alle bescherming door supersnelle middeltjes die binnen 2 minuten alle vuil moeten losweken, daarna komen de borstels en lappen nog, bescherming heeft 0 kans helaas.