• Carclean.com - The Car Care Shop

    Welkom op het forum van Carclean.com! Carclean.com is dé shop voor autopoetsmiddelen. En hier op ons forum vind je antwoorden op al je (poets)vragen.

    Ben je op zoek naar autopoetsmiddelen en wil je deze aanschaffen? In onze Carclean.com webshop vind je het grootste assortiment car care producten van de Benelux.

    • Unieke speciaalzaak in autopoetsmiddelen
    • Advies op maat door vakkundige medewerkers
    • Ongekend groot assortiment
    • Voor 21.00 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden!
    • Makkelijk betalen: iDEAL, Credit Card, Mister Cash

Mysterybox 2019: start verkoop 19-12 om 20.00u!

E

Etterual

Guest
Mysterybox 2019.jpg


Op donderdagavond 19 december om 20.00 uur starten we weer met de Carclean.com eindejaarsknaller! De Mystery Box is het kerstpakket waar je wel op zit te wachten. Het ideale kerstcadeau voor jouw partner, een familielid of vriend!

Zoals voorgaande jaren zijn er pakketten beschikbaar van €50 en €100. In elke box zit minimaal een dubbele winkelwaarde aan mooie producten! Wat er in de Mystery Box zit is uiteraard een verrassing.

Let op! Er is een beperkte voorraad beschikbaar. OP=OP!

€50 Mystery Box - 50% korting!
De €50 box heeft een minimale winkelwaarde van maar liefst €100! In de box zijn producten van diverse merken toegevoegd. Hint: een algehele spiksplinternieuwe dope box!

€100 Mystery Box - 50% korting!
De €100 box heeft een minimale winkelwaarde van maar liefst €200! In de box zijn producten van diverse merken toegevoegd, zowel nieuwe als bestaande merken. Hint: zuinig in gebruik is zachtjes uitgedrukt!

Zowel de inhoud als de hoeveelheid boxen maken we niet bekend. De actie is geldig zolang de voorraad strekt. De verkoop start op donderdagavond 19 december om 20.00 uur. Op het moment dat beide boxen besteld worden kan het zijn dat je dubbele artikelen ontvangt. OP=OP!

€50 box:
https://www.carclean.com/nl/carclean-com-2019-mystery-box-50-euro.html
€100 box: https://www.carclean.com/nl/carclean-com-2019-mystery-box-100-euro.html

Kerstpakket.jpg


Aankomende zaterdag 30 exclusieve kerstpakketten in de showroom te koop!

De zaterdag voor kerst op 21 december 2019 is onze showroom speciaal geopend van 09.00 - 17.00 uur en zijn wij in heerlijke kerstsferen! De kerstmuziek staat aan en de warme chocomelk en kerstkoekjes staan klaar! Maak hiernaast gebruik van diverse showroomacties die wel oplopen tot 50% korting!
 
Gelukkig ook een 100eu box weten te bestellen. Heel benieuwd wat de goodies zijn. Geen kerst pakket van de baas dus dan maar zelf verwennen met een kerstpakket dat vast meer dan interessant is.
 
Inmiddels ook de Mysterybox ontvangen (van 50 euro). Ben helaas niet helemaal ondersteboven van de inhoud, maar dat is het risico natuurlijk :pensive:

Alchemy - Edgeless Microfiber Wipe
Dodo Juice - Ferrous Dueller (500ml)
Dodo Juice - Supernatural Acrylic Spritz (250ml)
Dope Fibers - Sleutelhanger
Gyeon - Preserve (250ml)
Invisible Glass - Reach & Glass Cleaning Tool
Monello - Cristallino Glass Cleaner (1000ml)
Monello - Disco Duo Pads
Surf City Garage - Rinse-Free Wash & Wax (475ml)
Nanolex - Insect Remover Sample (200ml)

DSC_0274.JPG

De meeste items heb ik al en van de andere items heb ik al een andere variant. Als er iemand is die hem wil overnemen: https://forum.carclean.com/threads/mystery-box-50-100-euro.22598/ Anders gaat de box terug naar Berkel en Rodenrijs.
 
Laatst bewerkt:
  • Leuk
Reactions: Altos