• Carclean.com - The Car Care Shop

  Welkom op het forum van Carclean.com! Carclean.com is dé shop voor autopoetsmiddelen. En hier op ons forum vind je antwoorden op al je (poets)vragen.

  Ben je op zoek naar autopoetsmiddelen en wil je deze aanschaffen? In onze Carclean.com webshop vind je het grootste assortiment car care producten van de Benelux.

  • Unieke speciaalzaak in autopoetsmiddelen
  • Advies op maat door vakkundige medewerkers
  • Ongekend groot assortiment
  • Voor 22.00 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden!
  • Makkelijk betalen: iDEAL, PayPal, Credit Card, Mister Cash

Schuur plekken na banden vervangen

Megaman

Detailing chief
27 mrt 2012
347
100
39
Ermelo
Tja wat zal ik zeggen : dubbeltje eerste rang ?
Als je lease auto heb zit je nou eenmaal vast aan de goedkoopste die ze kunnen vinden.
Dit wil niet zeggen dat ze allemaal slecht zijn maar een bande boer verdient daar bijna niks aan dus is het rag werk.
Het is net als met alles kwaliteit kost een paar centen meer.

Maar gewoon bij dit bedrijf aangeven, als ze nog nooit verwisseld zijn kunnen ze er niet omheen dat hun deze schade veroorzaakt hebben.
Als ze wel eerder verwisseld zijn had je dit meteen moeten controleren en aangeven, anders zal het een lang welles nietes verhaal worden.
Ik hoop dat je dealer een coulant bedrijf heeft en je helpt met de schade.

ps:
Lexus mooie naam maar gewoon een dure Toyota zou in de service niks uit mogen maken.
 
 • Leuk
Reactions: Quantoxx

Quantoxx

Detailing guru
Tester of Bling
4 mei 2015
11.922
193
30
Leersum (Utrecht)
Ik kweenie of we hier nu met allemaal bedrijfsnamen moeten gaan gooien. :p Er zijn al eerder ''goede'' bedrijven opgenoemd op het forum door de één waarna de ander vermeldde dat het in zijn geval stukken minder ''goed'' was.

Zoals al eerder gezegd in dit topic: Jezelf erin verdiepen alvorens handelen. ;)
 

tamer

Detailing guru
4 jan 2009
2.880
193
39
Utrecht
@Megaman ik verdien er ook niets extra aan als ik bij mn werkgever bepaalde extra werkzaamheden verricht of dat ik ergens extra op let, maar ik doe het wel. Het heeft een beetje met karakter te maken hoe je in bepaalde situaties omgaat ;) zo een bandenboer kan dan wel weinig er op verdienen maar hij moet wel zijn werk netjes doen. Wij zijn wat kritischer dan de meeste maar dat verandert niet. Als ik zijn kozijn zou schilderen en ik laat het allemaal druppelen zal hij ook niet blij zijn of wel? Je moet gewoon je werk netjes doen punt!
 

dennisdennis-12

Detailing chief
4 dec 2013
225
100
Ik heb zelf een Lexus ls600h die ik ook bij Lexus in onderhoud heb. Ik ben echter zeer tevreden over de goede service van de Lexus dealer (wel een andere dealer btw); daar kunnen veel dealers naar mijn mening nog wat van leren.

Als je dit doorgeeft aan de Lexus dealer, dan kan ik mij ook bijna niet voorstellen dat dit niet goed opgelost wordt.Tevens zijn er ook diverse Lexus dealers, die alleen Lexus hebben en geen Toyota (zoals Eindhoven en Utrecht).
 
 • Leuk
Reactions: Frontysco

Cordoba

Detailing guru
6 jul 2012
2.982
193
58
Ik heb het idee dat de schade niet door schuurpapier maar door een staalborstel is ontstaan, maar het is een klein drama als je je velgen bij een bandenwissel netjes wil houden (uitzonderingen daargelaten). Ik zorg tegenwoordig dat ik er bij ben, en een oogje in het zeil kan houden (dus als je in de wachtkamer koffie drinkt, toch een oogje op je velgen houden). Zoals ook al door anderen aangegeven: het is zo goed als onmogelijk om adressen op te geven waar het niet fout gaat: soms omdat het afhankelijk is van de monteur die aan de auto/velgen werkt, maar soms ook omdat management/leiding verandert en daarmee ook de aandacht voor netjes werken, omdat een nieuwe baas/eigenaar de productie/winst omhoog wil schroeven, of het personeel gewoon verdwenen is naar andere bedrijven.
 

TimW

Detailing chief
27 mrt 2018
109
75
38
Groot-Ammers
Ik maak zelf erg weinig kilometers en hoef dus niet zo heel vaak mijn banden te wisselen, ik moet dus bekennen dat ik hier nog nooit eerder bij heb stilgestaan. Ook nooit eerder opgevallen eigenlijk, maar zo lang "detail" ik ook nog niet...

Prima om dit kenbaar te maken zodat we er allemaal rekening mee kunnen houden en niet ook voor zo'n vervelende verrassing te komen staan.
 

Frontysco

Detailing addict
6 mei 2018
91
68
32
Bemmel
Even een kleine update.
Vandaag op verzoek van Lexus langs geweest en de schade laten beoordelen door de werkplaatschef. Deze gaf aan dat hun poetser dit er wel uit zou krijgen (ik deel deze mening niet, maar heb netjes mijn mond gehouden).

Volgende week vrijdag staat de afspraak gepland en worden alle 4 de velgen behandeld (spot polijsten).

De chef gaf aan dat het ook schuurplekken konden zijn van het oude plaklood waarna ik hem vertelde dat dit volgens mij nog de originele banden waren...

Enfin, I'll keep ya updated! Ik vind het fijn dat er zonder mokken of morren naar gekeken wordt.
 
Laatst bewerkt:

Jansen

Detailing guru
Tester of Bling
13 apr 2015
3.470
193
Utrecht
Ben benieuwd! In elk geval fijn dat ze niet bij voorbaat al de verantwoordelijkheid afwijzen.
 

Timm

Detailing guru
26 mrt 2011
1.445
170
Duiven
Interessant om te lezen aangezien onze Hybrid ook bij Louwman in Arnhem wordt onderhouden.
 

Quantoxx

Detailing guru
Tester of Bling
4 mei 2015
11.922
193
30
Leersum (Utrecht)
Misschien ben ik wat te simpel, maar je bracht de auto weg om dit euvel te verhelpen en bij ophalen heb je niet effe gechecked of dit ook gedaan was? :p Dat de garage 'm meegeeft met de wetenschap dat het niet verholpen is, dat kan ik nog wel begrijpen c.q. verwachten.
 

Frontysco

Detailing addict
6 mei 2018
91
68
32
Bemmel
Misschien ben ik wat te simpel, maar je bracht de auto weg om dit euvel te verhelpen en bij ophalen heb je niet effe gechecked of dit ook gedaan was? :p Dat de garage 'm meegeeft met de wetenschap dat het niet verholpen is, dat kan ik nog wel begrijpen c.q. verwachten.
Haha, ik snap je gedachten.
Ik heb vorige week m’n ogen laten laseren. Zonlicht is niet erg prettig op dit ogenblik. Daarom heb ik thuis in de schaduw ff gekeken.
 
 • Leuk
Reactions: Quantoxx