• Carclean.com - The Car Care Shop

  Welkom op het forum van Carclean.com! Carclean.com is dé shop voor autopoetsmiddelen. En hier op ons forum vind je antwoorden op al je (poets)vragen.

  Ben je op zoek naar autopoetsmiddelen en wil je deze aanschaffen? In onze Carclean.com webshop vind je het grootste assortiment car care producten van de Benelux.

  • Unieke speciaalzaak in autopoetsmiddelen
  • Advies op maat door vakkundige medewerkers
  • Ongekend groot assortiment
  • Voor 22.00 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden!
  • Makkelijk betalen: iDEAL, PayPal, Credit Card, Mister Cash

Steenslag..

dovdmeer

Detailing addict
16 mei 2008
689
65
46
Bergschenhoek
Ik heb helaas erg veel steenslag beschadigingen die eigenlijk pas zichtbaar werden na een goede detailing behandeling, dus ik weet niet wat dealers erop smeren om dit te verhullen, maar goed...ze zijn er, en nu ben ik dus op zoek naar iets om dit te verhelpen zonder spuiterij...

Langka kit heb ik geen ervaring mee, en lijkt wel te werken, maar wat ik nu tegen kwam lijkt "to good to be true" als ik naar de foto's kijk...Kent iemand dit, of staat er op deze site iets waardoor dit beter te mijden is?

http://www.drcolorchip.com/

je zou bijna denken dat het photoshop is...
 

H@RM

Detailing rookie
22 jul 2008
520
0
Wij (autobedrijven waar ik stage heb gelopen) lieten steenslag schade altijd wegwerken d.m.v spotrepair. Die beste man was wel even bezig maar het resultaat mocht er ook zijn.

Een andere optie is een keer Dennis en Adrie op je motorkap loslaten. Ziet er ook goed uit :)^

Zie topic klikker de klik
 

Xizer

Detailing chief
22 mei 2008
1.596
82
Om eerlijk te zijn denk ik dat het een mooi staaltje fotoshop is. Opvullen, wetsanden en vervolgens op polijsten lijkt me de 'makkelijkste' oplossing.
 

dovdmeer

Detailing addict
16 mei 2008
689
65
46
Bergschenhoek
Als ik naar dat topic kijk, lijkt mij dat spuiten bij mij helaas de enige optie is. Want bij mij is minstens zo erg als bij de cupra...:(
 

stimpy68

Detailing guru
5 mei 2008
4.495
105
52
Ik heb mijn eigen auto laten spuiten, ik zag er zelf geen heil meer in. Nu is ie weer lekker strak en heeft nu een donere grondlak zodat de nieuwe steenslag veel minder opvalt en ik ga het vanaf nu ook bijhouden.
 

dovdmeer

Detailing addict
16 mei 2008
689
65
46
Bergschenhoek
Donkere grondlak lijkt me ook wel mooi, áls je dan een steentje tegen je auto krijgt zie je het niet meteen....:)..Ik ga eens wat rondkijken naar spuiters /schade herstellers...:)
 

Roy

Detailing rookie
20 mei 2008
119
0
Lijkt me ook de verstandigste oplossing, en misschien ook nog wel de goedkoopste want als zo'n spotrepairspecialist er net zo lang over doet dan het voorbewerken en spuiten zelf zou kosten zal het niet veel schelen qua prijs.

Ik heb wel eens geïnformeerd bij een spotrepairder voor mijn vorige auto. Zijn advies was: "Als ik zo je auto en velgen bekijk ben je best kritisch, jij neemt geen genoegen met airbrush spotrepair want je blijft het altijd lichtjes zien".