• Carclean.com - The Car Care Shop

  Welkom op het forum van Carclean.com! Carclean.com is dé shop voor autopoetsmiddelen. En hier op ons forum vind je antwoorden op al je (poets)vragen.

  Ben je op zoek naar autopoetsmiddelen en wil je deze aanschaffen? In onze Carclean.com webshop vind je het grootste assortiment car care producten van de Benelux.

  • Unieke speciaalzaak in autopoetsmiddelen
  • Advies op maat door vakkundige medewerkers
  • Ongekend groot assortiment
  • Voor 21.00 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden!
  • Makkelijk betalen: iDEAL, Credit Card, Mister Cash

SUMMER SUNSET DAY - VRIJDAG 21 JUNI 2019!

E

Etterual

Guest
Aankondiging SSD Large.jpg
 
E

Etterual

Guest
In verband met mogelijke bouwwerkzaamheden voor ons pand aankomende zomer hebben wij helaas niet de mogelijkheid om een volledige Summer Detail Day te organiseren.

Binnenkort meer informatie rondom de Summer Sunset Day! We zullen ook diverse online acties houden, maar vinden het veel leuker als iedereen gezellig langskomt! :)
 

Jahe

Detailing guru
1 okt 2017
673
138
Vleuten
Haha beroepsdeformatie, nevermind Kees. AIO en LSP staan natuurlijk voor all in one en last step protection...
 

Cordoba

Detailing guru
6 jul 2012
3.754
193
60
Even kijken of ik vrij neem of voor het werk kom (hoef pas om 10.30 uur te beginnen op die dag). Ik ben in elk geval benieuwd naar het programma
 
E

Etterual

Guest
Ook dit jaar zijn er enkele professionals van diverse merken aanwezig! De gehele dag geven wij in samenwerking met hen diverse demonstraties en workshops en kun je uiteraard diverse producten testen. Leuk feitje: in verband met de grote vraag naar clinics over wetsanden/schuren en polijsten staan deze drie topics bij RUPES op de Summer Sunset Day centraal!

Merken.jpg