• Carclean.com - The Car Care Shop

    Welkom op het forum van Carclean.com! Carclean.com is dé shop voor autopoetsmiddelen. En hier op ons forum vind je antwoorden op al je (poets)vragen.

    Ben je op zoek naar autopoetsmiddelen en wil je deze aanschaffen? In onze Carclean.com webshop vind je het grootste assortiment car care producten van de Benelux.

    • Unieke speciaalzaak in autopoetsmiddelen
    • Advies op maat door vakkundige medewerkers
    • Ongekend groot assortiment
    • Voor 21.00 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden!
    • Makkelijk betalen: iDEAL, Credit Card, Mister Cash

Verdien Poetspunten met het plaatsen van productreviews op onze site!

Tim

Master of Bling
Medewerker
2 mrt 2008
10.674
200
Berkel en Rodenrijs
Sinds een paar weken testen wij met een puntensysteem. Met onze Poetspunten kun je sparen voor korting op je volgende bestelling! Zo doen wij wat terug voor jouw klandizie en inzet. Win win dus.

Je kunt nu al punten sparen door duidelijke en gefundeerde productreviews te schrijven op onze site. Een review hoeft niet per se positief te zijn, als deze maar eerlijk is. Keuren wij je review goed? Dan ontvang je per review 3 punten van ons. Om je een idee te geven hoeveel die punten dan waard zijn: 10 punten = € 1.

Schrijf je 10 reviews, dan heb je dus € 3 verdiend. :D
 
Goed initiatief! Ik denk dat je dan per aankoop meer kans hebt op een review, waardoor productbeoordelingen (het aantal sterren in dit geval) betrouwbaarder wordt. Dan zouden jullie eindelijk ook bij het zoeken kunnen filteren op beoordeling :)
 
  • Leuk
Reactions: Tim
@Tim Poetspunten, dat is toch wel een smerig woord op een detailingforum. ;) Misschien een andere naam hiervoor verzinnen, of er eventueel een prijsvraagje voor uitschrijven. In plaats van poetspunten zou je bijvoorbeeld de term 'glimmers' kunnen gebruiken, maar ook dat kan verkeerde associaties oproepen.
 
Niks mis met poetspunten maar benoem waar het om gaat, waarom bijvoorbeeld niet gewoon productreviewpunten/reviewpunten.