• Carclean.com - The Car Care Shop

    Welkom op het forum van Carclean.com! Carclean.com is dé shop voor autopoetsmiddelen. En hier op ons forum vind je antwoorden op al je (poets)vragen.

    Ben je op zoek naar autopoetsmiddelen en wil je deze aanschaffen? In onze Carclean.com webshop vind je het grootste assortiment car care producten van de Benelux.

    • Unieke speciaalzaak in autopoetsmiddelen
    • Advies op maat door vakkundige medewerkers
    • Ongekend groot assortiment
    • Voor 21.00 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden!
    • Makkelijk betalen: iDEAL, Credit Card, Mister Cash

New Car Treatment Volkswagen Up!

Brinkiebrink

Detailing addict
27 dec 2012
20
70
Arnhem
5526B6F2-CA06-4E72-9C1A-ED19C3FEB246.jpeg
5526B6F2-CA06-4E72-9C1A-ED19C3FEB246.jpeg
Met de kids die naar de middelbare school gaan en vrouwlief met een nieuwe baan moesten we er aan geloven…we redden het niet met één auto. Luxe dieren als wij zijn…ahum.

Het is een Up! geworden uit 2017 met slechts 17.000 km op de klok. En werkelijk waar, hij is van een wat oudere dame geweest. Zij woont in een appartement met inpandige garage. Lucky us! Droogte scheurtjes in de banden hebben zelfs tot verse bandjes geleid.

De lak is prima. Paar kleine steenslag plekjes op de motorkap maar die moet je echt met een vergrootglas zoeken. De auto heeft alleen nog nooit een waxlaagje meegemaakt. Hij heeft dus nog wel wat TLC nodig. Komt helemaal goed. Is dat gedaan, dan volgt een after.

Ben overigens verbaasd over de Up! Het is een klein ding maar ligt verrassend goed op de weg en die 60 pk (hou me vast) voelen prima. Echt een leuk ding.
 
Leuke Up! en goede kleur. Zie trouwens dat je uit de buurt komt en ook in een Prius rijdt.