• Carclean.com - The Car Care Shop

    Welkom op het forum van Carclean.com! Carclean.com is dé shop voor autopoetsmiddelen. En hier op ons forum vind je antwoorden op al je (poets)vragen.

    Ben je op zoek naar autopoetsmiddelen en wil je deze aanschaffen? In onze Carclean.com webshop vind je het grootste assortiment car care producten van de Benelux.

    • Unieke speciaalzaak in autopoetsmiddelen
    • Advies op maat door vakkundige medewerkers
    • Ongekend groot assortiment
    • Voor 21.00 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden!
    • Makkelijk betalen: iDEAL, Credit Card, Mister Cash

25 en 26 november 2022: Black Friday bij Carclean.com! Hour-, Limited en Mystery Deals en kortingen van meer dan 70%! ***UPDATE***

Zo, de eerste bestelling is geplaatst. Even leek het erop dat de code BF2022 niet werkte, ik kreeg namelijk meerdere keren een foutmelding, maar een minuutje later was het toch raak! Uiteraard een paar Doppino droogdoeken gescoord, voor deze prijs kun je ze echt niet laten liggen.
 
Goodmorning

Hier ook een bestelling de deur uit.

Screenshot_20221125_051446_Email.jpg
 
Ja heel jammer, daardoor de LDA1000 misgelopen. Ook de prijs van de Nanolex wheel cleaner klopte niet op dat moment, daardoor de eerste keer niet op bestellen gedrukt en toen liep alles vast. Die LDA1000 leek me wel een mooie DAP 900 upgrade :p.
 
@Dibbuz dat was te merken dat de servers het niet trokken, dikke rookpluimen of valt het mee?

Ben de Nanolex wheel cleaner ook misgelopen, maar dat kan gebeuren op dit soort dagen. Heb weer wat voorraad in kunnen slaan van Scholl (polijstmiddel + pads) en wat nieuwe frutsels en snuisterijen. Dank Carclean voor de leuke acties en succes de komende dagen met het verwerken van alle orders.
 
  • Grappig
Reactions: RoyR