• Carclean.com - The Car Care Shop

  Welkom op het forum van Carclean.com! Carclean.com is dé shop voor autopoetsmiddelen. En hier op ons forum vind je antwoorden op al je (poets)vragen.

  Ben je op zoek naar autopoetsmiddelen en wil je deze aanschaffen? In onze Carclean.com webshop vind je het grootste assortiment car care producten van de Benelux.

  • Unieke speciaalzaak in autopoetsmiddelen
  • Advies op maat door vakkundige medewerkers
  • Ongekend groot assortiment
  • Voor 22.00 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden!
  • Makkelijk betalen: iDEAL, PayPal, Credit Card, Mister Cash

Aquafilter 2000 extractor

Cordoba

Detailing guru
6 jul 2012
2.910
193
58
@Cordoba - Oh nice! Welke machine heb jij dan? :)
De al eerder genoemde hydro 7000 (afkomstig van het Duitse Albatros concern), die heeft een reservoir met in het midden een scheidingwand, dubbel venster om het peil in de gaten te houden, en dus 2 vul openingen. Ik zal komende week wel een paar foto's plaatsen van het apparaat.

Hier een linkje om de gebruiksaanwijzing daarvan te downloaden en te bekijken.
 

Ric325i

Detailing guru
20 aug 2013
3.262
193
Ik heb ook zo’n hydro7000 en voor die paar keer in een jaar vind ik het een prima ding.
Ik behandel alle delen met de hand en gebruik de machine in principe alleen om productresten en spoelwater te verwijderen.
Maakt idd pokke herrie zo’n ding...
 
 • Leuk
Reactions: Cordoba

Quantoxx

Detailing guru
Tester of Bling
4 mei 2015
11.685
193
30
Leersum (Utrecht)
@Cordoba - Thanx voor de moeite, kerel. :)

Ah, dat is wel geinig, dat "mengen". Zou je dan ook puur product in de ene tank kunnen doen en water in de ander? (Even de juist verhouding buiten beschouwing gelaten)
 

Cordoba

Detailing guru
6 jul 2012
2.910
193
58
Ik denk dat je dan veel te geconcentreerd sop krijgt, maar je kunt bijvoorbeeld wel de sterkste oplossing in het sopreservoir doen, en extra water bijmengen als je de maximale concentratie niet nodig hebt, en als je verderop dan weer een hoge concentratie nodig hebt (bijv. door hardnekkige vlekken) kun je de concentratie sop weer maximaal zetten. Je kunt er in elk geval wat meer mee spelen dan met de meeste extractors.
 
 • Leuk
Reactions: Quantoxx

Quantoxx

Detailing guru
Tester of Bling
4 mei 2015
11.685
193
30
Leersum (Utrecht)
Wat dan ook weer handig is, wat kan, denk ik... Als je geen zeep/product in de ene tank doet, maar wél de draaiknop meer naar die tank zet, krijg je dus ook minder water uit de sproeier?

Vond bij de Karcher 6.100 dat je soms veel water sproeide. Dit zal ook komen doordat echt vervuilde bekleding het water niet meteen opzuigt, maar toch. Zou mooi zijn als je het aan kon passen.