• Carclean.com - The Car Care Shop

    Welkom op het forum van Carclean.com! Carclean.com is dé shop voor autopoetsmiddelen. En hier op ons forum vind je antwoorden op al je (poets)vragen.

    Ben je op zoek naar autopoetsmiddelen en wil je deze aanschaffen? In onze Carclean.com webshop vind je het grootste assortiment car care producten van de Benelux.

    • Unieke speciaalzaak in autopoetsmiddelen
    • Advies op maat door vakkundige medewerkers
    • Ongekend groot assortiment
    • Voor 21.00 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden!
    • Makkelijk betalen: iDEAL, Credit Card, Mister Cash

Collinite

Giga topic kick!

De nieuwe producten van Collinite zijn binnen: S-845 Speed Wax, 100 Beadcoat Ceramic Sealant en 150 Slickr detailer.


1712666619048.png
De Insulator Speed Wax is ontwikkeld op basis van de legendarische Liquid Insulator Wax!
Gebruik de Insulator Speed Wax als snelle topping op je bestaande Collinite wax (845, 476S of 915) voor een boost in glans en bescherming. Als je wilt kun je de Insulator Speed Wax zelfs als primaire bescherming gebruiken.
De formule bevat de beste carnaubawax voor extra glans en de geweldige polymeren voor de befaamde duurzame bescherming die de producten van Collinite bieden. Naast lakwerk kun je de Insulator Speed Wax ook aanbrengen op ongelakt hard kunststof zonder dat deze wit uit slaat. Niet gebruiken op rubbers en glas.
1712666654421.png
De Collinite No.100 Beadcoat SiO2 + Graphene Spray Sealant is een snel aan te brengen spraysealant voor een zeer duurzame en hoogglans bescherming voor lakwerk.
Beadcoat is zeer vuil- en waterafstotend dankzij een functionele keramische-grafiet harsstructuur biedt deze gemakkelijk te gebruiken formule met de juiste voorbereiding
6+ maanden stand-alone lakbescherming. Beadcoat biedt langdurige UV-bescherming en is bestand tegen vele chemicaliën.
Beadcoat kan ook worden gebruikt als topping op een bestaande keramische coating te verbeteren en te onderhouden.
1712666721920.png
Met de Collinite No. 150 Slickr Ceramic 3 in 1 Detailer breng je na het wassen snel en gemakkelijk een hydrofobische bescherming aan. Perfect om je bestaande wax, (keramische) sealant of coating een boost te geven.
Slickr geeft extra glans, gladheid, vuilafstotendheid en een zeer hydrofobisch effect dankzij de SiO2-polymeerstructuur die het product creëert. Je kunt Slickr ook gebruiken als een op zichzelf staande beschermer bij regelmatig gebruik.
Maar daar stopt het niet bij, Slickr is ook perfect om te gebruiken als drooghulp tijdens het drogen en zelfs als glijmiddel tijdens het kleien! Let op, niet elke klei is geschikt om te gebruiken met dit product. Altijd eerst een klein stukje klei testen.