• Carclean.com - The Car Care Shop

  Welkom op het forum van Carclean.com! Carclean.com is dé shop voor autopoetsmiddelen. En hier op ons forum vind je antwoorden op al je (poets)vragen.

  Ben je op zoek naar autopoetsmiddelen en wil je deze aanschaffen? In onze Carclean.com webshop vind je het grootste assortiment car care producten van de Benelux.

  • Unieke speciaalzaak in autopoetsmiddelen
  • Advies op maat door vakkundige medewerkers
  • Ongekend groot assortiment
  • Voor 21.00 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden!
  • Makkelijk betalen: iDEAL, Credit Card, Mister Cash

GYEON Detailing Day 2023

Mooie dag geweest heren en dames van Carclean/Gyeon!

Mijn auto met alle liefde "opgeofferd" voor Yves en Stef!
En natuurlijk weer wat mooie aankopen gedaan

20230923_143018.jpg


20230923_121026.jpg
 
Het was een hele leuke en leerzame dag! Genoeg opgestoken van Yves en Stef, vooral de ppf clinic heel interessant. Niet iets wat ik snel zelf ga proberen als hobbyist, maar zeer interessant om het product en de werkwijze eens van dichtbij te zien.

Dank voor alle effort die jullie in deze dag hebben gestoken! Het was de moeite en krappe 300km rijden meer dan waard.
 
Wat later, maar hier ook een leuke en leerzame dag gehad. PPF demo was erg leuk, maar zoals gezegd echt niet iets om hobby matig op te pakken.

Met het aanbrengen zet je al gauw onbedoeld wat zogenaamde "tags" met je duimen als je de folie op zijn plek wil houden. Dat kun je weer tot op zekere hoogte corrigeren, maar dat levert vaak weer lijm strepen op. Erg lastig dus en bij een foutje Gooi je al gauw een paar honderd euro aan folie weg!

Verder wat tips en tricks gekregen van Yves voor het aanbrengen van coatings.

Ben momenteel in Zuid Spanje en heb hier niet al te best mobiel internet om fotos te uploaden. Zal dit bij beter internet nog wel even doen!
 
Laatst bewerkt: