• Carclean.com - The Car Care Shop

  Welkom op het forum van Carclean.com! Carclean.com is dé shop voor autopoetsmiddelen. En hier op ons forum vind je antwoorden op al je (poets)vragen.

  Ben je op zoek naar autopoetsmiddelen en wil je deze aanschaffen? In onze Carclean.com webshop vind je het grootste assortiment car care producten van de Benelux.

  • Unieke speciaalzaak in autopoetsmiddelen
  • Advies op maat door vakkundige medewerkers
  • Ongekend groot assortiment
  • Voor 22.00 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden!
  • Makkelijk betalen: iDEAL, PayPal, Credit Card, Mister Cash

Wanneer komt er weer een (online) (actie) evenement?

Tim

Master of Bling
Medewerker
2 mrt 2008
10.404
195
Berkel en Rodenrijs
Gezien de opkomst die je mag verwachten moet heel Berkel & Rodenrijs ontruimd worden om de 1,5 meter afstand te kunnen handhaven. ;)
Ja een Summer Detail Day gaat hem zeker niet worden. Dit jaar niet en helaas volgend jaar ook niet. Hij stond voorzichtig in de planning voor volgend jaar, maar we hebben 'm uit de planning gehaald. Het is een helse organisatie voor ons en we kunnen het ons niet permitteren er veel tijd in te steken om het vervolgens toch weer te moeten annuleren. Als over een jaar de 1,5 meterregel nog steeds bestaat, is het sowieso niet te organiseren.
Dan maar wat webinars en een dikke korting in de webshop :party:
We snappen dat. Maar het is bij ons zo ontzettend druk, dat er voor de komende maanden geen acties of actiedagen gepland staan. We kunnen de orders nu al niet optimaal verwerken en we kunnen er gewoon geen extra werkdruk bij hebben. Zolang de drukte aanhoudt, geen acties bij ons en naar verwachting zal dat de hele lente en zomer aan blijven houden.
@Laurette je weet toch dat wij dol zijn op kortingen :D
En als ik daarvoor iets langer op een pakketje moet wachten is geen probleem hoor..
Naast onze drukte, heeft PostNL ook aanhoudende drukte. Nu is het elke dag al zo dat we niet weten of PostNL de capacteit heeft om alles mee te nemen. Met een actie(dag) zal het aantal pakketten nog verder toenemen en dan weten we zeker dat het aantal rolcontainers hier op zal stapelen.

Dus ook om die reden organiseren we geen acties of actiedagen.
 

Timm

Detailing guru
26 mrt 2011
1.445
170
Duiven
Tja, met al dat thuisblijven is je auto detailen nog een van de dingen die je nu tenminste nog wel kunt doen.
Exact vanwege de crisis is hier meer tijd voor en is men meer gebaat bij een mooie online actie dag, daar inkomsten voor de forens onzeker zijn.

Desalniettemin ben ik begripvol voor de werkdruk bij CC en koeriers.