• Carclean.com - The Car Care Shop

  Welkom op het forum van Carclean.com! Carclean.com is dé shop voor autopoetsmiddelen. En hier op ons forum vind je antwoorden op al je (poets)vragen.

  Ben je op zoek naar autopoetsmiddelen en wil je deze aanschaffen? In onze Carclean.com webshop vind je het grootste assortiment car care producten van de Benelux.

  • Unieke speciaalzaak in autopoetsmiddelen
  • Advies op maat door vakkundige medewerkers
  • Ongekend groot assortiment
  • Voor 21.00 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden!
  • Makkelijk betalen: iDEAL, Credit Card, Mister Cash

RUPES Bigfoot Seminar 18 april 2018

Xleruks

Detailing trainee
28 mei 2017
21
38
36
Turnhout
Op de oude site was er met wat moeite een lijstje met medewerkers te vinden, en volgens mij ook met foto's, maar ik kan het in elk geval op de nieuwe site niet vinden. Als je oplet zie je in elk geval regelmatig filmpjes en foto's langs komen waar Dibbuz (Dennis) op staat, en ook Johan en Tim zijn hier daar wel in beeld. Kijk anders eens naar beelden van de afgelopen jaren van de SDD's en SSD's, daar zie je ook medewerkers in CC-kleding.
Ja probleem dat ik ken peesoneel van CC niet in gezicht omdat ik was in winkel maar ene keer, tijdens SDD,
En daarvan ik weet dat ze hebben eigen kledeij van, en had verwacht dat gisteren zelfde zien. En had zelfs niet gedacht dat ik sta naast met Laurette.
Maar nu weet ik wel wie was dat denk ik. Ik heb nog bij je tijdens ssd rupes 21 gekocht aab de kassa, bij ne toen nog was effe problewm met pinnen door een buitenlandse/roaming liemiet of zoiets
 
 • Leuk
Reactions: Etterual

GTI-EDITION230

Detailing guru
3 aug 2010
401
150
Nijverdal
Erg mooie en leerzame dag gehad.en alles was perfect geregeld. Ook leuk om mensen van hier te hebben gesproken. Oja de pink panther groep was the best :innocent:
 

Bijlagen

 • 20180418_101950.jpg
  20180418_101950.jpg
  105,1 KB · Weergaven: 196
 • Leuk
Reactions: Etterual
E

Etterual

Guest
En ik maar denken dat er niemand van carclean aanwezig was tussen al die WW t-shirtjes van de concurrent, je zat dan nog in mijn groep begrijp ik hier, de roze groep nr.7 , ik heb maar 1 dame daarin gezien, dat moet jij dan geweest zijn , ik dacht dat jij de vriendin van Stef was

Hahaha! Johan en ik waren namens Carclean aanwezig (inderdaad zonder bedrijfskleding).